Franka Batelić na vrhu top ljestvica

Franka Batelić na vrhu top ljestvica

24.12.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Netom nakon pobjede u showu Ples sa zvijezdama, Franki se dogodila još jedna vrlo draga pobjeda! U božićnom tjednu osvojila je prvo mjesto nacionalne top ljestvice "HrTop20". Zasjela je na prvo mjesto liste s aktualnim singlom "Moje najdraže".

"Trenutno mi se događaju prekrasne stvari! Zahvaljujem svima na velikoj podršci, osobito publici koja mi je najbitnija i najveći motivator! Posebno sam sretna, jer mi je pjesma Moje najdraže izrazito draga. Album je pri kraju i vjerujte, nećete biti razočarani", rekla je Franka koja se sprema za blagdanski odmor u Irskoj.

HrTop20 Media Servisa je ljestvica koja se dobiva zbrajanjem top lista šezdesetak radijskih postaja u Hrvatskoj. Ovo ljeto, Franka je singlom ''''Možda volim te'''' provela na broju jedan HrTopa20 punih devet tjedana.

Podsjećamo da na božićnoj kompilaciji Hit Recordsa ''''Sretan Božić'''', možete pronaći Frankinu izvedbu pjesme ''''Tiha noć''''. "Ta me pjesma vraća u djetinjstvo. Puno sam je puta izvodila i svaki put me dirne kad je čujem. Drago mi je da sam dobila priliku otpjevati je za ovu kompilaciju, stvarno sam uživala" rekla je Franka.

HRT Top 20

www.gloria.com.hr
Foto: Viktor Drago i Goran Matijašec

 

 

franka batelić zabava hrt top 20 pjesma showbiz moje najdraže ples ples sa zvijezdama