FRANKA BATELIĆ IZ AMERIKE STIGLA RAVNO NA UMAGINATION

FRANKA BATELIĆ IZ AMERIKE STIGLA RAVNO NA UMAGINATION

2.6.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Prelijepa glazbenica Franka Batelić se po povratku iz Amerike u Hrvatsku uputila na današnji veliki glazneni spektakl Umagination. Vodeći DJ-I svijeta pdvođeni sjajnim Šveđaninom Axwellom u Umag su prvukli posjetitelje iz čak 20 zemalja.

 

"Jako sam sretna što sam uspjela doći na ovogodišnji Umagination. Volim Axwella i Swedish House Mafiu, a večeras ću s njim i porazgovarati o svjetskim glazbenim trendovima. Drago mi je da sam ponovno kod kuće. " - izjavila je uzbuđena Franka Batelić, koja se u Hrvatsku vratila iz Bostona gdje studira na prestižnom Berklee College of Music.

 

Večerašnji glazbeni spektakl ugostit će svjetsku DJ elitu predvođenu članom mega popularne Swedish House Mafie - Axwellom, te Deniza Koyua i Chuckiea. Prostor ATP Dance Arene opremljen je vrhunskom produkcijom, sa dosad neviđenim detaljima. Za posjetitelje su uz glazbu, pripremljena I druga osjetilna iznenađenja.

 

Vremenska prognoza za današnji party je dobra i ne očekuju se padaline. Ulaznice za večerašnji spektak mogu se osigurati na ulazu u ATP Dance Arenu po cijeni od 180 kuna.

 

PR

 

 

franka batelić zabava umagination