[FINALNI DAN] ZIMSKA MALONOGOMETNA LIGA LABINŠTINE

[FINALNI DAN] ZIMSKA MALONOGOMETNA LIGA LABINŠTINE

27.1.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Uzbudljiv dan je danas na rasporedu, startamo s veteranima. Najprije za 3. mjesto igraju Raša i Cement, a onda slijedi finale koje su svi očekivali, vječiti derbi između Harlema i Santa Domenice c.b. Alt. Mnogo puta su ovi igrači igrali međusobno, najprije u više finala zimske lige, na raznim turnirima i uvijek su utakmice bile uzbudljive, nabijene i neizvjesne. Rivalitet se produžio i u veteranske godine, ali onaj zdravi, prijateljski. Očekujemo odlično finale, nemojte nas razočarati!

16:00 za 3. mjesto: Raša Merag - Cement
16:45 FINALE: Harlem - S. Domenica c.b. Alt

Nakon najstarijih, nastupaju oni najmlađi. Odigrali su jako izjednačen turnir, na kraju su u finalu dvije ekipe koje su najviše pokazale. Prva ekipa Rudara dosta očekivano, a malo iznenađujuće tu su oni najmlađi, dečki iz Rudara 2. Sigurno će nam klupski kolege pružiti uzbudljiv i neizvjestan meč!


18:00 za 3. mjesto: NK J. Omladinac - NK Žminj
18:30 FINALE: NK Rudar - NK Rudar 2


Šlag dolazi na kraju, dvije utakmice seniora. Za 3. mjesto sastaju se Rabac i Santa Domenica, dvije ekipe koje su odigrale odličan turnir i malo im je falilo i za stepenicu više, što će ciljati slijedeće godine. U finalu su, vjerojatno će se svi složiti, dvije ekipe koje su tijekom lige najviše pokazale. Najbolja labinska malonogometna družina protiv odličnih dečki iz ostatka Istre. Pravi spektakl nas čeka, stoga, danas popodne svi u dvoranu!!

19:15 za 3. mjesto: Rabac - Santa Domenica
20:00 FINALE: C.B. Jeanette MB Zubac - Harlem AO Trumić


Datum i vrijeme: 27.1.2019. / 16.00 - 22.00

Web: www.facebook.com/zimskaligalabin/

Organizator: FUTSAL LABIN

Lokacija: Sportski centar Franko Mileta

Ulaznica: 10kn

zimska liga labin futsal labin finale seniori klinci veterani gamp zabava sport rekreacija zima mali nogomet futsal