Filipović osniva novu udrugu obrtnika

Filipović osniva novu udrugu obrtnika

7.5.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

LABIN -Vilim Filipović, obrtnik koji je nedavno štrajkao glađu zbog problema u labinskom Udruženju obrtnika, jučer nam je izjavio da pozitivno izvješće revizije HOK-a ne negira činjenicu da je većina članova te udruge nezadovoljna.

 

- Ljudi su nezadovoljni radom vodstva, nemaju dovoljno informacija, i ukoliko ne dobijemo izvješće i ostale dokumente, osnovat ćemo novu udrugu obrtnika i registrirati je pri HOK-u, kazao je Filipović. Osim toga, po njegovim informacijama izvješće o kontroli »nije baš tako pozitivno«, što će se, kako kaže, vidjeti i na sjednici Upravnog odbora Obrtničke komore Istarske županije koncem tjedna.

 


- Čelništvo labinskih obrtnika mora na zboru svim članovima dati priliku da kažu svoje primjedbe, kao i objasniti kako se trošio proračun od 600 tisuća kuna, kazao nam je Filipović. Napomenuo je da se to posebno odnosi na financiranje odlaska na sajmove. Smatra spornim što je uvijek takvu pomoć dobivala tvrtka bliska tajniku Arduinu Golji.

Vilim Filipović Labinski obrtici Udruga obrtnika HOK Daniel Milevoj peticija malverzacije podmetanja gospodarstvo Arduino Golja Narčizo Smoković