Filip Grbić kao prvak Hrvatske ostvario pravo za nastup na Europskom prvenstvu za starije kadete

Filip Grbić kao prvak Hrvatske ostvario pravo za nastup na Europskom prvenstvu za starije kadete

20.4.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju je u Kostreni , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  kickboxing saveza Primorsko goranske županije, održano Prvenstvo Hrvatske u lightcontactu  za seniore, Prvenstva Hrvatske u pointfightingu za mlađe kadete i juniore, te Prvenstva Hrvatske u kicklightu  za starije kadete i juniore. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 47 kickboxing kluba sa 328 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 5 medalji i od kojih jedno zlato i 4 bronce.

  Filip Grbić,ovogodišnja sportska nada Grada Labina, sjajno je odradio natjecanje osvajanjem prvog mjesta i zlatne medalje u kicklightu kod starijih kadeta u kategoriji do 47 kilograma. Filipu je ovo druga titula prvaka Hrvatske u ovoj godini. Prvu je osvojio prije mjesec dana u poinfightingu.

 Na Prvenstvu Hrvatske u lightcontactu  za seniore Marino  Faraguna  je u kategoriji  do  69  kilograma osvojio  brončanu medalju. Marino je odlično odradio natjecanje  ali  u borbi za finale u izjednačenoj borbi sudci su dali prednost  protivniku.

 

   U kicklightu juniorsku broncu imaju  Leonardo Topčagić u kategoriji do 79 kilograma i Filip Grbić do 57 kilograma.

 

 Kod mlađih kadeta broncu ima Manuela Malinarić u kategoriji do 28 kilograma.

 

  Osvajanjem titule prvaka  Filip Grbić je ostvario pravo za nastup na Europskom Prvenstvu za starije kadete.

 

PR

 

 

kbk budokai labin filip grbić kickboxing