Filip Grbić i Alan Tursunović dvostruko zlatni na županijskom kickboxing prvenstvu

Filip Grbić i Alan Tursunović dvostruko zlatni na županijskom kickboxing prvenstvu

1.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest sa Županijskog kickboxing prvenstva u pointfightingu , lightcontactu i kicklightu.
Filip Grbić i Alan Tursunović dvostruko zlatni.U  Buzetu je 30.01.2016. u organizaciji Kickboxing saveza Istarske županije i domaćeg kickboxing kluba „Fighter" održano Županijsko kickboxing prvenstvo u tatami disciplinama tj. u pointfightingu,  lightcontactu i  kicklightu. Nastupilo je  280 natjecatelja iz 10 istarskih klubova. Labinski natjecatelji koji su ovim natjecanjem otvorili novu sezonu, osvojili su 25 medalja od kojih 6 zlata, 8 srebra i 11 bronci.

 

Filip Grbić  ponovo je bio uspješan osvojivši  dva zlata.  Nastupio je u kategoriji do 52 u pointfightingu koc starijih kadeta i kicklightu kod juniora, te u obe discipline osvojio zlato.

 

Dva zlata, ali u kadetima, osvojio je  Alan Tursunović. Nastupio je u pointfightingu  u mlađim i starijim kadetima u kategoriji do 42  kilograma. Koliko je kvalitetan pokazuje i činjenica da je još lani bio dječak.

 

Kod juniora zlato ima Leonardo Topčagić, a  srebro Filip Grbić do 57 kilograma, Roko Brenković  do 69 kilograma i David Samarđić u kategoriji plus 89 kilograma.

 

 

Kod seniora srebro imaju Roko Brenković u  kategoriji do 69 kilograma i David Samarđić u kategoriji plus 94 kilograma, a Leonardo Topčagić broncu do 79 kilograma.

 

Zlato u mlađim kadetkinjama,a srebro kod djevojčica ima Manuela Malinarić  u kategoriji do 28 kilograma

 

Victoria Pekas  u kategoriji do 32 kilograma kod mlađih kadetkinja  ima srebro,a broncu kod djevojčica.

 

Adrian Tursunović ima srebro kod dječaka u kategoriji plus 32 kilograma.

 

 Dvije bronce imaju Aleksander Glavičić  i to kod starijih kadeta do 42 kilograma a kod mlađih do 37 kilograma i Noel Kudić kod starijih kadeta do 52 kilograma , a kod mlađih u plus 47 kilograma.

 

Isti učinak ima i Filip Bašić koji je osvojio dvije bronce i to u kategoriji do 32 kilograma kod dječaka i mlađih kadeta.

 

Broncu ima Marin Bašić u kategoriji do 42 kilograma kod starijih kadeta, David Malinarić u kategoriji do 28 kilograma kod mlađih a Marko Milevoj kod dječaka do 22 kilograma.

 

 

 

 

PR

 

 

 

alan tursunović leonardo topčagić roko brenković kickboxing kbk budokai labin borilački sportovi filip grbić