Filip Grbiću 3 zlata i 2 pehara najuspješniji natjecatelj na Otvorenom kickboxing kupu `Polača open 2017.`

Filip  Grbiću 3 zlata i 2 pehara najuspješniji natjecatelj na Otvorenom kickboxing kupu   `Polača open 2017.`

8.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest  sa Otvorenog kickboxing  kupa   „Polača open 2017."   održanog  u Polači 06.05.2017.  Filipu  Grbiću 3 zlata i dva pehara za najuspješnijeg natjecatelja.

  

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog   kickboxing saveza  i domaćeg kickboxing kluba  nastupilo je  11  klubova sa 147 natjecatelja.

Labinski se natjecatelji sa ovog natjecanja vraćaju sa  11  medalja od kojih 4 zlata, 2 srebra i 5 bronci, te sa dva pehara za najuspješnijeg natjecatelja.

Najuspješniji u labinskoj ekipi bili su Filip Grbić  i Alan Tursunović  koji su osvojili zlato.

Filip Grbić u starijim kadetima osvojio  zlato  u pointfightingu u kategorijama  do 63 i 69 kilograma, takođe zlato u lightcontactu do 63 kilograma, a srebro  u  kicklightu u kategoriji do 63 kilograma, kada je u drugoj rundi finalne borbe morao odustati zbog povrede. Ujedno je bio najuspješniji natjecatelj u starijim kadetima u pointfightingu i lightcontactu za što je nagrađen peharima.

Zlato ima  Alan Tursunović  kod mlađih kadeta u kategoriji do 47 kilograma.

Marin Bašić u pointfightingu kod  mlađim kadeta  u  kategoriji do 37 kilograma i u   kategoriji do 47 kilograma ima bronce.

Broncu ima i Aleksander Glavičić  u pointfigtingu   kod mlađih kadeta u kategoriji do 47 kilograma, kao i Filip Bašić u kategoriji do 37 kilograma.

Adrian Tursunović ima srebro u kadetima u kategoriji do 47 kilograma, a broncu kod dječaka u kategoriji plus 32 kilograma.

sport borilački sportovi filip grbić alan tursunović kbk budokai labin