Fantastični Nikola Zahtila odveo MNK Albonu Potpićan 98 do prve pobjede

Fantastični Nikola Zahtila odveo MNK Albonu Potpićan 98 do prve pobjede

23.2.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Prvom ovosezonskom pobjedom igrači Albone Potpićna 98 više su naškodili svom protivniku nego sebi donijeli koristi. Kada bi današnji kadar istarskog prvoligaša, sastavljen od Rijeke do Pule, zajednički trenirao, vrlo bi vjerojatno bio kandidat za ulazak u playoff. Ali, kada je za pretpostaviti da će već u Osijek za sedam dana krenuti vjerojatno malobrojna družina, ova pobjeda dolazi samo kao trenutno veselje.

A do nje ne bi stigli da nije bilo Nikole Zahtile. Nakon što je domaćin u prvom dijelu stekao prednost, gosti su u drugom poluvremenu u potpunosti zagospodarili terenom stvaravši prigodu za prigodom, a domaći vratar bio je naprosto fantastičan. Doduše, i nekoliko puta kada je on bio savladan, gosti su uspjeli loptu poslati pokraj, a ne u prazan gol.

Posebno je bilo napeto 13 minuta drugog dijela kada je Uspinjača svesrdno napadala na gol domaćina, ali nije uspijevala zabiti da bi nakon toga Edi Kurolt u jednom napadu najprije pogodio vratnicu, a onda i gol gostiju za 4:1. Već je otprilike tu bio kraj svih nadanja gostiju. Ovom je pobjedom istarski prvoligaš napokon uspio doći “u plus” kada su bodovi u pitanju.


LABIN – SC Franko Mileta

PRVA HFL – 13. KOLO – Suci: Sendi Soldatić (Potpićan) i Josip Dujmić (Rijeka)

ALBONA POTPIĆAN 98 – USPINJAČA 5:2 (3:1)

Strijelci: 1:0 Husarić 1′, 2:0 Drndić P. 6′, 3:0 Radusin 15′, 3:1 Toth 16′, 4:1 Kurolt 33′, 4:2 Toth 34′, 5:2 Drndić P. 34′

ALBONA POTPIĆAN 98: Zahtila, Peričić, Drndić, Kurolt, Husarić, Bobić, Belli, Živadinović, Hamidović, Matulja, Lazarić, Radusin, Starčić
Trener: nema prijave

USPINJAČA: Pavlić, Uremović, Toth, Čirjak, Banek, Gašparinčić, Mravunac, Jakovljević, Obšivač, Tomić, Starčević, Opuhač
Trener: Zdravko Mavrović

Tablica: http://www.istrasport.eu/joomsport_season/20172018-3/ 
Foto: MNK Albona Potpićan 98 Facebook

mnk albona potpićan futsal nikola zahtila labin pobjeda mnk uspinjača