Ester Miletić najbolja konobarica

Ester Miletić najbolja konobarica

11.12.2007. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

RABAC -Tvrtka Valamar dodijelila je nedavno pojedinim osobama i hotelima iz svoje grupacije nagrade za postignuća u ovoj godini. Najbolji je kamp porečka Lanterna, priznanje za najbolje poboljšanje pripalo je hotelu Koralj iz Krka, najbolji hotel uopće je Dubrovnik President, a nagrada za iznimno postignuće pripala je prodajnom timu Valamara.

Prijašnjih godina ta priznanja su podijeljena u Poreču i Rapcu, a ovogodišnja su uručena na godišnjem okupljanju zaposlenika Valamara u hotelu Dubrovnik President. Priznanje Valamara za iznimno postignuće u 2007. godini pripalo je prodajnom timu Valamara, a primili su ga direktori prodaja i marketinga zaduženi za pojedina Valamarova odredišta: Giorgio Cadum (Poreč), Vesna Šćira-Knapić (Rabac), Danijela Sapanjoš (Krk), Tomislav Dumančić (Dubrovnik) i Željko Kukurin (direktna prodaja i marketing za cijelu grupaciju), navodi se u priopćenju tvrtke. Taj je tim u ovoj godini ostvario 14 posto bolje prihode smještaja u odnosu na 2006., a rast prihoda ravnomjeran je u cijeloj grupaciji i kreće se od 13 do 17 posto.
Priznanje za najbolje rezultate u 2007. u segmentu hotela i apartmana u ime svih zaposlenika primio je domaćin okupljanja Ivica Sabljić, direktor hotela Dubrovnik President. Taj hotel je dobitnik dviju nagrada u ovogodišnjoj akciji Turistički cvijet i nositelj je HACCP certifikata za siguran sustav upravljanja hranom. Priznanje za najbolji rezultat u kamping segmentu ostvario je porečki kamp Lanterna, a priznanje je preuzeo dugogodišnji direktor Viktor Žužić. Taj najveći hrvatski kamp ostvario je sedampostotno povećanje bruto operativne dobiti u odnosu na 2006., postigao je razinu kvalitete od 80,25 posto, primjenu standardnih operativnih procedura na razini od 95,6 posto, a dobitnik je i prestižne nagrade njemačkog kamping kluba DCC za najbolji kamp u Hrvatskoj i jedan od pet najboljih europskih kampova u 2007., piše u priopćenju. Hotel Koralj iz Krka dobio je nagradu za najbolje poboljšanje rezultata u odnosu na prošlu godinu. Priznanje je u ime svih zaposlenika preuzeo direktor hotela Mile Pavlica, koji vodi Koralj od ožujka ove godine. Nagrada za najboljeg zaposlenika grupacije pripala je Ester Miletić, konobarici hotela Valamar Sanfior iz Rapca. Ester je u Valamaru prepoznata kao osoba koja svojom vedrinom, ljubaznošću i osmijehom plijeni pažnju hotelskih gostiju te im je uvijek na raspolaganju, navodi se u priopćenju uz napomenu da »njeguje pozitivnu radnu atmosferu te podupire i razvija timski rad«.

Valamar nagrade Ester Miletić naj konobarica turizam ljudi u turizmu nagrade Rabac Labin Sanfior