Dvije medalje judo klubu METO Labin na prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice

Dvije medalje judo klubu METO Labin na prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice

22.5.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Ove subote 21.05.2022.godine održano je prvenstvo Hrvatske u judu za djevojčice i dječake. U uzrastu U14 djevojčice i dječaci rođeni 2009 i 2010 godine ukupno je nastupilo 316 natjecatelja iz 56 Hrvatskih klubova.

Labinski judo klub METO kod djevojčica predstavljale su Viktorija Stojić i Ajla Šahdanović, dok su u grupi dječaka Labin predstavljali Lucas Janjić, Viliam Puhar i Mariano Kristiano.

U kategoriji do 32 kilograma nastupila je Viktorija Stojić te osvojila drugo mjesto i u Labin se vratila sa srebrnom medaljom.

U kategoriji do 52 kilograma nastupila je Ajla Šahdanović.

U kategoriji dječaka Lucas Janjić se sjajno borio, prve dvije borbe pobjeđuje, treću borbu gubi te odlazi u repasaž i pobjeđuje četvrtu borbu gdje osvaja sjajno treće mjesto i brončanu medalju.

U kategoriji do 55 kilograma sa 1 pobjedom i 2 poraza dobar je bio Viliam Puhar.

U kategoriji +66 kilograma nastupio je Mariano Kristiano.

Natjecatelje su vodili treneri Denis Alićajić i Dino Alićajić koji su ponosni sa borbenošću njihovih učenika te osvojenim državnim medaljama.

Judo klub METO poziva sve zainteresirane da dođu trenirati judo. Sve informacije oko termina treninga u Labinu i Potpićnu dobiti će od trenera Denisa na mobitel broj 099-339-8905.


Judo klub METO Labin


judo klub meto labin judo prcenstvo hrvatske viktorija stojić ajla šahdanović lucas janjić viliam puhar mariano kristiano denis alićajić dino alićajić