Drive-in kino po prvi put u Labinu!

Drive-in kino po prvi put u Labinu!

20.5.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Kino Labin pri Pučkom otvorenom učilištu i Velesajam d.o.o. Labin u suradnji i pod pokroviteljstvom Grada Labina organiziraju prvi javni event u Istri od početka epidemije. DRIVE-IN KINO " CINE PARK " započinje u petak 22. 5. 2020. u 21:00 sat prikazivanjem američke komedije „Pijani roditelji“ s Alecom Baldwinom i Salmom Hayek u glavnim ulogama. Projekcije filmskih hitova održavat će se petkom i subotom u 21:00 sat na Autobusnom parkiralištu u Starom gradu Labinu.

Parkiralište se otvara u 20 sati, a gledateljima se preporuča dolazak 40 minuta prije početka programa zbog izbjegavanja potencijalnih gužvi i osiguranja mjesta s boljom vidljivošću.

Mjesta u DRIVE-IN KINU su označena, no nije moguća prethodna rezervacija.

Kako bi se, sukladno preporukama nadležnih institucija, osigurale dodatne mjere sigurnosti u održavanju Drive-in Kina, projekcijama mogu prisustvovati isključivo posjetitelji u vozilima (najviše dvije osobe u vozilu, osim ako nije riječ o obitelji), a ostanak u vozilu obvezan je tijekom održavanja programa, uz dozvoljeno spuštanje prednjeg lijevog prozora.

Zvuk filma bit će dostupan putem radijske frekvencije radio prijemnika na FM 108 Mhz.
Cijena ulaznice po osobnom vozilu iznosi 60,00 kn.

Nakon kupnje ulaznice, možete osigurati pravi ugođaj uz kokice i Coca-colu te se uputiti na svoje parkirno mjesto.

Odlazak u "DRIVE-IN KINO " je puno više od samog gledanja filma, daje poseban doživljaj uživanja u filmu uz privatnost i udobnost vlastitog automobila.

drive in kino kino labin korona korona virus autobusno parkiralište u labinu pou labin pučko otvoreno učilište labin korona korona virus