Dolores Sorić iznova izabrana za predsjednicu Strukovne grupe upravitelja nekretninama HGK ŽK Pula

Dolores Sorić iznova izabrana za predsjednicu Strukovne grupe upravitelja nekretninama HGK ŽK Pula

13.7.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Direktorica labinske tvrtke Labin Stan d.o.o., Dolores Sorić iznova je izabrana za predsjednicu Strukovne grupe upravitelja nekretninama HGK Županijske komore Pula. Na sjednici koja je održana jučer u HGK ŽK Pula predstavnici istarskih trgovačkih društava koja obavljaju djelatnost upravljanja nekretninama, zbog isteka mandata, proveli su izbor predsjednika i potpredsjednika Strukovne grupe. Za potpredsjednike su izabrani Neda Bucaj (Pazin d.o.o. Pazin) i Mirna Brgles-Milošev (Eki inžinjering d.o.o. Pula). Članice Strukovne grupe upravitelja nekretninama ŽK Pula organizirano djeluju radi ostvarivanja zajedničkih interesa i unaprjeđenja suradnje uz potporu HGK kao matične institucije.

 

„Energetska obnova koja je krenula 2014. godine zaslužna je da su upravitelji stavljeni u prvi plan i da se upraviteljska struka počela cijeniti", istaknula je Dolores Sorić prilikom podnošenja izvješća o radu u proteklom četverogodišnjem mandatu.

 

Na poboljšanju zakonske regulative iz područja ove djelatnosti, kontinuirano se radi i na nacionalnoj razini putem Udruženja upravljanja zgradama HGK, odnosno njegovog Vijeća čiji je član i Dolores Sorić.

 

 

dolores sorić upravitelji nekretnina nekretnine labin stan