Dojmljiv koncert Sandre Bagarić i Darka Domitrovića

Dojmljiv koncert Sandre Bagarić i Darka Domitrovića

16.8.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Ugodna i svježa ljetna noć i gotovo do posljednjeg "kvadrata" ispunjena Špina u labinskom starom gradu bili su savršeno mjesto i vrijeme za oko sat i pol uživanja u vrhunskom glazbenom doživljaju.

 

Taj su doživljaj Labinjanima i njihovim gostima sinoć priredili popularna hrvatska sopranistica Sandra Bagarić i njezin glazbeni (i životni) partner, pijanist Darko Domitrović.

 

Najpoznatija operna diva nove generacije u Labinu je izvela besprijekornu nisku raznovrsnih skladbi, uključujući arije iz nekoliko poznatijih opereta te lepezu tema iz popularnih musicala, poput završne pjesme "Neka cijeli ovaj svijet" iz najpoznatijeg hrvatskog musicla "Jalta Jalta", koji je oduševljena labinska publika gotovo unisono u cijelosti otpjevala zajedno s pjevačicom. U repertoaru se našlo mjesta i za uvijek dobrodošle domaće i strane evergreene i sondtrack hitove filmske glazbe, poput odlično obrađene i interpretirane "Time To Say Goodbye" Sare Brightman i Andrea Bocellija. Kao bonus na program "Ja ljubim", Sandra Bagarić je za labinsku publiku premjerno izvela i svoju verziju "Adaggio".

 

U "intermezzu" dok je naša operna diva - kako istinskim divama i priliči - izmjenila svoj svečani "outfit", Darko Domitrović na glasoviru je odsvirao predivni Chopinov "Nocturno", zadržavajući pažnju publike na pozornici i glazbi.

 

Dugi aplauz i "standing ovation" ove su godine za koncerte i predstave na "Špini" u sklopu Labin Art Republike učestala pojava, a tako je bilo i sinoć - sopranistica i pijanist, odlično usklađeni par, za svoju su izvedbu to bez pogovora i zaslužili!

 

PR

 

 

sandra bagarić lar labin art republika darko domitrović koncert