Dodijeljene nagrade autorima najuspješnijih fotografija u foto-natječaju „POKRENI SE“ - prva nagrada Alanu Jakupoviću

Dodijeljene nagrade autorima najuspješnijih fotografija u foto-natječaju „POKRENI SE“ - prva nagrada Alanu Jakupoviću

23.10.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Proteklog su tjedna u prostorijama Grada Labina dodijeljene nagrade najuspješnijim autorima fotografija zaprimljenim na foto-natječaj „Pokreni se“ koji je Grad Labin objavio od 16. rujna do 22. rujna povodom Europskog tjedna mobilnosti. Natječaj je bio namijenjen za fotografske amatere i ljubitelje fotografije, a bilo je potrebno fotografirati događaj, aktivnost, kretanje, prometna rješenja, sugrađane dok pješače, voze bicikl, koriste javni prijevoz i slične situacije s naglaskom na održivu mobilnost.

Na natječaj su zaprimljene 23 fotografije od 14 autora, a 6 je fotografija zadovoljilo uvjete i odabrano u uži krug za glasanje. Povjerenstvo za odabir najuspješnijih fotografija odabralo je fotografije za 1. i 2. mjesto, dok je nagradu za 3. mjesto odabrala publika glasanjem na facebook stranici Grada Labina.

Za najuspješnije fotografije, proglašavaju se sljedeće:

1. MJESTO
Autor: Alan Jakupović za fotografiju „Nerazdvojni bez obzira na pogled“

2. MJESTO
Autor: Marina Tenčić za fotografiju „Tko je brži“

3. MJESTO
Autor: Alan Jakupović za fotografiju „Vjeruj mi, čuvam te“ (fotografija publike).

Autorima triju najuspješnijih fotografija dodjeljuju se nagrade, i to za fotografiju koja je osvojila 1. mjesto na iznos od 800,00 kuna, 2. mjesto na iznos od 400,00 kuna, 3. mjesto na iznos od 200,00 kuna. U prilogu objavljujemo sve zaprimljene fotografije i zahvaljujemo svima na prijavi.


Sve fotografij možete pogledati ovdje

europski tjedan mobilnosti mobilnost foto natječaj pokreni se alan jakupović