Djed Božićnjak stiže u Labin (program)

Djed Božićnjak stiže u Labin (program)

12.12.2009. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Labinski mališani i ove će godine u pred blagdansko vrijeme primiti poklone Djeda Božićnjaka. U Kinu Labin u subotu, 19. prosinca, prema rasporedu na pozivnici koju će primiti svako dijete te uz prigodni program Djed Božićnjak podijeliti će paketi djeci od navršene treće godine života pa do prvog razreda osnovne škole.

Tako će poklone iz ruke Djeda Božićnjaka primiti oko 450 labinskih mališana.

 

U prigodnom programu najmlađi će se zabaviti uz animacijsko-kazališnu predstavu „Priča nam baka zima o Božiću i darovima“ u izvođenju kazališne skupine Šareni svijet iz Zagreba. Labinski mališani u predblagdansko vrijeme posjetiti će Kino „Labin“ gdje će pogledati animirani film „Grom“.

U četvrtak, 17. kolovoza u 9,00 sati film će gledati učenici od prvog do četvrtog razreda labinskih osnovnih škola dok će u 17,00 biti projekcija istoga filma za sve naše najmlađe sugrađane i  njihovu pratnju sa slobodnim ulazom. U petak, 18. kolovoza u kino će ići mališani  Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“.

 

Na radost mnogobrojne djece i ove će godine ulicama našeg grada voziti vlakić Djeda Mraza i to u nedjelju 20. prosinca od 10,00 do 13,00 sati – polazna stanica Zelenice – kod kioska Neda te u utorak i srijedu, 22. i 23. prosinca od 9,00 do 11,00 sati- polazna stanica poligon auto škole na Katurama. 

pokloni zabava djeca vlakić djeda mraz djed božićnjak