Dina Rizvić sa svojim jazz izvedbama na albumu "Sky Over Grožnjan", a početkom veljače nastupa u emisiji "Vrijeme je za Jazz" na HRT-u

Dina Rizvić sa svojim jazz izvedbama na albumu "Sky Over Grožnjan", a početkom veljače nastupa u emisiji "Vrijeme je za Jazz" na HRT-u

20.1.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U izdanju Croatia Records, sredinom siječnja izdan je album pod nazivom ‘Sky over Grožnjan’ na kojemu je, uz ostale polaznike prošlogodišnje jazz radionice ‘Balwan City Kids’, svoje umijeće u jazz improvizacijama pokazala i Dina Rizvić bivša učenica labinske Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašan.

Na CD-u se nalazi 10 pjesama, a Dina je odsvirala klavirsku dionicu u skladbama ‘SKY OVER GROŽNJAN’, ‘STRAIGHT, NO CHASER’, ‘BLACK MAGIC WOMAN’ i zanimljivoj jazz obradi Bachovog Preludija br. 2. Produkciju ovog albuma mladih glazbenika koji su pokazali zavidnu tehniku, ali i iskrenu radost muziciranja u specifičnom i nesputanom jazz izrazu, potpisuju mentori Boško Petrović i Ante Gelo.


U petak, 22. siječnja, na I. programu HRT-a s početkom u 17,40 sati, Dina Rizvić gostuje u  emisiji ‘Iza ekrana’, a 07. veljače u 22,30 sati, također na HRT-u, Dina će odsvirati nekoliko ‘stvari’ u emisiji ‘Vrijeme je za Jazz’.
Bravo Dina!

dina rizvić jazz grožnjan jazz is back ljetna jazz škola glazbena mladež pijanist sky over grožnjan