Digni glas, glas za za zrak @ KuC Lamparna, Labin 27.09.2013.

Digni glas, glas za za zrak @ KuC Lamparna, Labin 27.09.2013.

23.9.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Rave na plin” koji će se održati u KuC-u “Lamparna”, u petak 27. rujna, party je potpore Građanskoj inicijativi mladih za referendum o izgradnji TE Plomin 3 i Građanskom forumu TE Plomin 3, koji zbog odbijanja Vlade RH da prihvati zahtjev za raspisivanje savjetodavnog referenduma kojeg je potpisalo 2640 građana i posjetitelja Labinštine, nastavljaju s radom i najavljuju nove akcije protiv izgradnje nove termoelektrane na ugljen u Plominu bez prethodno provedenog referenduma. Party započinje u 22 sata, a ulaznica iznosi 35 kuna. Cijelokupni prihod od ulaznica ide za podmirenje troškova eventa te za daljnje akcije koje su u pripremi.


Dj Toxic iz Labina predstaviti će se publici zajedno sa svojim članovima radionice na otvaranju eventa. Inače radionica se u KuC Lamparni provodi tokom cijele školske godine, a uskoro bi trebala startati i druga sezona.


Građanska inicijativa mladih za referendum o izgradnji TE Plomin 3 i Građanski forum TE Plomin 3, projekti su poticanja aktivnog građanstva koje provodi udruga Labin Art Express XXI uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva te Ministarstva socijalne skrbi i mladih.
 

RAVEnaPLIN Lamparna Labin party rave Digni glas glas za zrak Lemon Mark Ash Mr. Marley Tino Dobric Toxic TE Plomin 3 referendum Labinština ugljen