Demantij: Kompleks Luxury Resort u Prtlogu nije na prodaju – oglas omaškom objavljen

Demantij:  Kompleks  Luxury Resort u Prtlogu nije na prodaju – oglas omaškom objavljen

12.12.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na obajvu „Počela prodaja Prloga - pogledatje kako izgleda impozantan projekt Luxury Resort u netaknuom dijelu Labinštine" od 7.12.2017. zaprimljen je demantij društva Histria Apart d.o.o. iz Pule.

 

Demantij objavljujemo u cijelosti:

 

„Sukladno čl.40. Zakona o medijima, ovime demantiramo članak kojeg ste objavili dana 07.12.2017. godine, pod naslovom "Počela prodaja Prloga-pogledajte kako izgleda impozantan projekt Luxury Resort u netaknutom dijelu Labinštine", budući su u tom članku objavljene netočne informacije. Kako i sami znate, informacije moraju biti točne i cjelovite. Nažalost, vaš novinar nije provjerio te informacije, nije kontaktirao nikog iz naše agencije, nego je naš oglas koji je svojedobno bio objavljen o prodaji spomenutog zemljišta tendenciozno protumačio.

 

Da nas je kontaktirao onda bi pravodobno saznao da je do objave oglasa došlo uslijed nesporazuma, da nas vlasnici Prtloga nisu nikada ovlastili da prodajemo te nekretnine niti su nam ikada dali nalog za takvu prodaju. Čak dapače, kasnije smo saznali da oni uopće ne prodaju to zemljište. Kako rekosmo, radilo se o nesporazumu zbog čega je oglas povučen, a mi se ovom prilikom duboko ispričavamo vlasnicima Prtloga ako smo im tim objavljivanjem nanijeli bilo kakvu štetu.

 

Zbog svega navedenog zahtijevamo da objavite ovu ispravku, sukladno čl.41. Zakona o medijima.

 

Pula, 12.12.2017.

Histria Apart d.o.o. iz Pule„

 

 

luxury resort projekt ekologija turizam investicija realestatecroatia.com volim prtlog prtlog duga luka reklama