Danas u 14:30 na Radio Labinu kontakt emisija na temu epidemije Koronavirusa

Danas u 14:30 na Radio Labinu kontakt emisija na temu epidemije Koronavirusa

18.3.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Grad Labin u suradnji s Radio Labinom danas, u srijedu 18. ožujka u 14:30 realizirat će radijsku kontakt emisiju za građane, na temu otvorenih pitanja vezanih uz epidemiju Koronavirusa.

Emisiju će voditi dvoje diplomiranih psihologa: urednica Blanka Gladović Šverko i gost-voditelj, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Labina, Borjan Batagelj. Cilj emisije je pružiti građanima valjane i istinite informacije o ponašanju, postupanju i trenutnoj situaciji vezanoj uz epidemiju, kao i ponuditi savjete kako se ponašati u kriznoj situaciji te na koji način komunicirati s djecom, starijima ili osobama koje su slabije informirane ili se teže nose s novonastalom situacijom. Kroz emisiju će se primati telefonska pitanja građana, na koja će naši voditelji pružiti odgovor ili dati savjet kome se obratiti za dobiti najpouzdaniju ili najbržu pomoć i informaciju.

Poslušajte radijsku emisiju i javite se sa svojim pitanjem u eter, danas od 14:30 do 15 sati na frekvencijama Radio Labina, 91.0 – 93,2 – 95,0 – 99,7 MHz ili putem on-line streaming servisa na www.radiolabin.hr web stranici.

korona virus korona corona virus