Danas `Pjevaj moju pjesmu` - audicija

Danas `Pjevaj moju pjesmu` - audicija

30.5.2012. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Humanitarno zabavni show HTV-a objavljuje audiciju za novu sezonu koja kreće od jeseni u programu Hrvatske televizije a ove godine u natjecanju je i naš grad. Za show se mogu prijaviti svi zainteresirani koji lijepo pjevaju, a imaju prebivalište na području Grada Labina i susjednih općina, ili su rođeni su i živjeli  u Labinu i okolici, a promijenili su mjesto boravka.

 

Za audiciju koja će bit održana u labinskom Malom kazalištu, u srijedu 30. svibnja 2012. godine u 17 h,  treba pripremiti jednu pjesmu brzog, a drugu laganog ritma. Pjesme na audiciji izvode se bez pratnje instrumenata.

 

Audiciju će voditi glazbeni producent emisije Nikša Bratoš, sama emisija se snima u Zagrebu, a sve troškove izabranih natjecatelja snosi HTV. Svojim nastupom natjecatelji osvajaju novčanu nagradu koju doniraju nekome  u svome mjestu kome je financijska pomoć neophodna (u obzir dolaze neprofitabilne udruge ili pojedinci kojima trebaju sredstva za liječenje).

Prijavite se i pomognite svojim sugrađanima!

 

Više o humanitarno zabavnom showu te prijavnicu možete naći ovdje, ili na 01/6314189, fax. 01/6343781. Za više informacija slobodno se možete obratiti u Grad Labin, Titov trg 11, te. 052 866 852.

Malo kazalište,  Circolo, Labin u 17 sati.

 

pjevaj moju pjesmu pjesma pjevanje