Danas na rasporedu četvrtfinala seniora Zimske malonogometne lige Labinštine

Danas na rasporedu četvrtfinala seniora Zimske malonogometne lige Labinštine

20.1.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Stigao je i taj dan, prvi eliminacijski na 21. Zimskoj ligi! Klinci i veterani odraditi će posljednje kolo, dok će seniori odigrati četvrtfinale.


Liga U11

Najprije će oni najmlađi sa petim kolom odrediti konačni poredak za polufinale. Za sada se samo zna da je prva ekipa Rudara unutra, biti će prvi ili drugi, te da je Iskra sigurno zadnja. Ostale 4 momčadi bori se za polufinale, te svi imaju šanse. U prvoj utakmici Jedinstvo Omladinac može pobjedom protiv Iskre osigurati polufinale, ali ako ne uspiju mogu i otpasti. Rabac i Rudar 2 će u međusobnom srazu odrediti polufinalistu, Rudaru 2 je dovoljan bod. Rabac je sa pobjedom siguran. U posljednjoj utakmici rasterećeni Rudari mogu izbaciti Žminj ako ih pobjede, jer bi u eventualnom krugu Rapca, Žminja i Rudara 2, Žminjci bili najslabiji. Čekaju nas 3 jako interesantne utakmice.


14:40 NK Iskra - NK J. Omladinac

15:10 NK Rabac - NK Rudar 2

15:40 NK Žminj - NK Rudar


Liga Veterana

Nedjeljno 9. kolo ne odlučuje o ničemu, tako da će veterani odigrati dvije prijateljske utakmice, no biti će interesantno još jednom pogledati sraz vječitih rivala, Harlema i Santa Domenice.

16:10 Raša Merag - Cement

16:50 Harlem - Santa Domenica c.b. Alt


Liga seniora

Najprije će u utakmici za 9. mjesto igrati Futsal Juniorsi i Iskra, dvije ekipe koje su usprkos porazima sa jačim protivnicima, svako kolo dolazile gotovo kompletne, te tako pokazale želju za futsalom.


Slijede dva četvrtfinala u kojima su C.B. Jeanette i Harlem Trumić ogromni favoriti i bila bi senzacija da netko od njih ne prođe.

Ali onda u 19:30 imamo dvije poslastice. Najprije se sastaju Rabac i Me Gusta, obje ekipe sa odličnim pojedincima, dok je Rabac možda nešto uigraniji.

Za kraj nas čeka pravi mali "rat", za mjesto u polufinalu bore se Santa Domenica i Mystic. Dvije jako čvrste ekipe koje igraju na granici dozvoljenog, sigurno će nam sutra priuštiti jako uzbudljivu utakmicu.

Ne zaboravite da nositelji u četvrtfinalu prolaze i sa neriješenim rezultatom.


18:10 C.B. Jeanette MB Zubac - Cement

18:50 Harlem AO Trumić - Polet

19:30 Rabac - Me Gusta

20:10 Santa Domenica - C.B. Mystic


Ulaznice od ovog vikenda vrijede za izvlačenje glavne lutrije na finalnom danu, stoga sutra svi u dvoranu!

Glavne nagrade na lutriji:


1. TV VIVAX 82 cm

2. Pršut 7 kg

3. Večera 3 slijeda za 2 osobe u rest. Tomažići


Zimska liga FB

zimska liga labinštine futsal mali nogomet