Danas i sutra Sajam cvijeća i “Si naši gušti”

Danas i sutra  Sajam cvijeća i “Si naši gušti”

8.5.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na Trgu labinskih rudara danas i sutra održat će se 7. Sajam cvijeća. Tijekom dva dana sajma građani će moći vidjeti i povoljno kupiti dekorativno bilje, cvijeće, sadnice te materijal za uređenje svojih okućnica. Na sajmu se očekuje, kaže Lori Luketa Dagostin iz Komunalnog poduzeća „1. Maj“ organizatora sajma: (ton – Lori Luketa Dagostin). No, na sajmu cvijeća bit će i drugi izlagači: (ton – Lori Luketa Dagostin 1).

Sajam cvijeća bit će otvoren od 8 do 20 sati, a u subotu se priprema i kulturno-zabavni program. Kao i proteklih godina labinski komunalci imat će svoj štand na kojem će građanima pružati korisne informacije, prije svega o selektivnom prikupljanju otpada.

Ove godine sajam će biti obogaćen i eno-gastronomskom manifestacijom „Si naši gušti“ koju organizira Ceh ugostitelja Udruženja obrtnika Labin. Ugostitelji će u šatoru na Trgu od 10 do 15 sati pripremati gastro delicije, a nudit će se i vina poznatih vinara s Labinštine. Cijena tanjura bit će 30, a čaše 20 kuna, a konzumacija kako hrane tako i vina kupovinom tanjura i čaše bit će neograničena. Manifestacije se održavaju pod pokroviteljstvom Grada Labina.

sajam cvijeća si naši gušti prvi maj komunalno cvijeće eno gastro