Danas edukativno predavanje/tribina `Reci DA zdravom odrastanju!` prof.dr.sc. Slavka Sakomana

Danas edukativno predavanje/tribina `Reci DA zdravom odrastanju!` prof.dr.sc. Slavka Sakomana

29.11.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Poštovani roditelji, u sklopu obilježavanja  "Mjeseca borbe protiv ovisnosti" posebna nam je čast i zadovoljstvo što će gost naše škole biti poznati stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u radu s problemima ovisnosti i prevencije ovisnosti posebno u radu s mladima, vrstan liječnik, prof.dr.sc. Slavko Sakoman koji će u srijedu 29.11.2017 održati edukativne tribine i predavanja za učenike, nastavnike i roditelje.

 

Pozivamo vas kao članove Vijeća roditelja da u srijedu 29.11.2017. u 17.00  u Srednjoj školi Mate Blažine (u školskom restoranu)  sudjelujete na stručnom predavanju/tribini prof.dr.sc. Slavka Sakomana koji će svojim ogromnim znanjem i iskustvom dati važan doprinos našem zajedničkom ulaganju u zdravo odrastanje mladih. Ova tribina/predavanje je ujedno namijenjena svim roditeljima učenika I. razreda srednje škole.  
Predavanja/tribine će se održati i za učenike i nastavnike SŠMB-a prema sljedećem rasporedu:


10.45 - Tribina/predavanje za učenike I. razreda SŠMB-a s predmetnim nastavnicima i Vijećem učenika.


13.15 - Tribina/predavanje za nastavnike i stručne suradnike SŠMB-a (tematsko Nastavničko vijeće uz obavezno prisustvovanje).


17.00 - Tribina/predavanje za roditelje učenika I. razreda SŠMB-a i Vijeće roditelja SŠMB-a.


Organizator: Grad Labin, Labin-zdravi grad uz podršku stručnih suradnika Srednje škole Mate Blažine, Osnovne škole Ive Lole Ribara i Osnovne škole Matije Vlačića Labin


Poziv - pdf                                                  

slavko sakoman predavanje srednja škola mate blažina