Club 21 Labin: Ovog vikenda Drum´n Bass Rekreacija + revija amaterskog fima

Club 21 Labin: Ovog vikenda Drum´n Bass Rekreacija + revija amaterskog fima

15.4.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Labin Art Express XXI predstavlja REVIJA AMATERSKOG FILMA (RAF) 2010 (od 20:00 - 22:00) + DRUM´N BASS REKREACIJA (od 22:00) CLUB 21 / KuC "LAMPARNA" , SUBOTA 17.04.2010.


Revija amaterskog filma (RAF), najveća smotra nezavisnog, amaterskog filma u Hrvatskoj, dolazi u Labin u sklopu programa "RAF putuje" sa najnovijim, amaterskim, low-budget filmovima iz cijelog svijeta, sa naglaskom na filmske uratke iz Hrvatske i jugoistočne Evrope. 
Kroz glavne i popratne programe RAF je publici diljem Hrvatske do sada predstavio više od 3000 naslova iz cijelog svijeta, svih žanrova i vrsta, od kratkih eksperimentalnih do cjelovečernjih igranih filmova, "koji su rađeni sa srcem, žarom, veseljem i neopterećenošću budžetima, formom i pravilima te sa jedinom svrhom uživanja u stvaranju filma i filmu kao umjetnosti općenito".

U Clubu 21 KuC-a "Lamparna" imat ćete ove subote priliku uživati u amaterskim filmovima koje je publika odabrala kao najbolje. Filmovi se prikazuju od 20:00 do 22:00.


Nakon projekcije 20-tak filmova, od 22:00 započinje Drum´n Bass Rekreacija uz najbolje predstavnike hrvatske Drum´n Bass scene, DJ-e: Filip Motovunski, Sven Nalis, Danny Bwoy i Andii G.
Atmosferu će dodatno zakuhati energični MC Chakka.
Ne propustite odličnu zabavu, ugodno druženje i plesno razgibavanje na najboljoj drum''''''''n bass vožnji u našim krajevima!

 

FILIP MOTOVUNSKI (Kingston sound/JungleXpeditions, Motovun)
Filip Motovunski jedan je od trenutno najzanimljivijih mladih DJ-eva i producenata naših prostora. MC i beatmaker hip-hop/jungle sastava PCP, dio Kingston Sounda sa svojom jungle/drum’n''''''''bas produkcijom, organizator pazinskih “Drama” partija, suorganizator motovunskog Input festivala, Filip Motovunski svoje je dugogodišnje bavljenje glazbom okrunio svojim prvim EP-om “Ta Pa Tap”, digitalnim mini albumom od pet stvari koji je izdala jedna od najvažnijih svjetskih jungle etiketa- JungleXpeditions u vlasništvu RCole, renominiranog kanadskog DJ-a i producenta.

http://www.myspace.com/filipmotovunski

SVEN NALIS (Masa:kru, Rijeka)
Dolazi iz Rijeke, iz riječkog a/v crewa pod imenom Masa Kru. Bavi se dj-anjem duži niz godina i producira sa a/v teamom Lole.Kee.Bolek. U početku to je bio techno, ali kasnije otkriva dinamičnost i toplinu d''''''''n''''''''b zvuka gdje se i pronašao. Njegov stil nije određen iz razloga što pušta sve stilove drum&bassa, ovisno o raspoloženju i atmosferi. Svoje setove obogaćuje mnogim cuttovima, teasovima, nerijetkim skrečanjem te nije sklon puštanju striktno novih izdanja, vrti sve ono što je kvalitetno i plesno pa makar to bilo i iz prošlog stoljeća.

http://www.myspace.com/svenalis

MC CHAKKA
Mc Chakka dolazi iz Sombora, živi u Zagrebu, gdje danas vokalno podržava nekoliko DJ i live izvođača drum n base,dub i dubstep muzike... Paralelno sa Zion-om radi na svom prvom samostalnom izdanju i jednom zanimljivom hip-hop projektu uz veliku pomoć MC Popaya i Kingston Sound-a. High Tone (FRA), Bamwise (HR), Tobogan (HR), Joke (FRA), Stillness (HR), Jahkozza (HR), Digitron Sound System (HR), OBF Sound (FR), Jah Free (GB), Rahmanee (SRB), Filip Motovunski (HR), DandeLion (GB), Irie Revolution (SRB), Beat Busters Crew (HR), Bateria SanbaNSa (SRB) su samo neka od imena ljudi sa kojima se pravovremeno našao u muzičkoj gabuli i sa kojima je viđan po festivalima širom Balkana te zemljama bezviznog režima... Sada kada ima novi pasoš, nitko ne može ni pogađati gdje će mu biti kraj...

http://www.myspace.com/oldpsychomc

DANNY BWOY (Motovun)
Danny Bwoy pravim imenom Danijel Handjal dolazi iz malenog mjesta smještenog na brdu zvanog Motovun. Prve dodire sa glazbom ostvaruje još u osnovnoj školi dok je pod prisilom učiteljice pjevao Mucala al prava strana glazbe mu se okrenula u trenutku kad u suradnji sa grupom PcP radi stvar pod nazivom "Come With Us" u jungle verziji koja uz podršku zagrebačkog Kingston sound-a postaje veliki hit. Nakon toga kreće upoznavanje sa širim dijelom glazbene "underground" scene. Danas kao DJ vrti jump up tunove od Jungle-a do DnB-a.

http://www.myspace.com/dannybwoy4e


ANDII G (Freelancer / Labin)

http://www.myspace.com/djandiig


Ulaz je 30 kuna.
 

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture RH.

 

koncert zabava club 21 drumm n bass raf revija amaterskog filma lamparna