CHRISTMAS THING @ Dubrova, Labin 19.12.2015.

CHRISTMAS THING @ Dubrova, Labin 19.12.2015.

10.12.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Ubožićnu bajku 19. prosinca uvodi vas Seriously twisted kolektiv. Jedinstvena zabava na dva floora nakon sedam godina ponovno dolazi u naš grad. U pozadini  Black &White tematike  skriveni su techno i house floorovi. Prvi put labinjani su imali priliku vidjeti ovakav način zabave na Rabac summer festu, a  sada nam istu donosi Christmas thing party.  Tom će prilikom na dva kata u restoranu Dubrova kraj Labina atmosferu zagrijati razni dj-i iz cijele regije. Ljubitelje techno glazbe na Black flooru zabavljat će gost Mateo Klaić te Tino Dobrić i Tschokey. Za sve plesače koji se pronađu na White flooru brinut će se  DISPOISE- odličan duo, dj + saxofon, te domaćini Marin Biočić, Danny Clarck i Danny Ocean.

 

 

 

 

 

Za odičan sound & light kao i uvijek zadužena je produkcija Vedras, dok je za prodaju karata zadužen Design caffe i online entrio. Od 22 sata sve do 6 ujutro dozvoljen je ulaz samo punoljetnim osobama koje svoje karte mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, te oni neodlučni do zadnjeg trena po cijeni od 50 kuna na dan samog eventa. Vrijeme je da se prestanete pitat kako biste izgledali u nekom od idiličnih božićnih filmova i požurite po karte jer broj ulaznica je ograničen.

 

 

 

☎ *BOOKING & INFO*

+385 98 506813
 
Broj ulaznica limitiran!
18+

:::facebook event::: 

Christmas Thing Labin restoran glazba party RSF Rabac Summer Festival Black & White tematika Dubrova dva podija limitirane ulaznice Seriously Twisted