Bronce za Marina Faraguna i Ivana Augustinovića na Europskom kupu u kickboxing `Karlovac open 2015`

Bronce za  Marina Faraguna i Ivana Augustinovića na Europskom kupu u kickboxing `Karlovac open 2015`

9.2.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U Karlovcu je u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Tigar" iz Karlovca,pod patronatom svjetske kickboxing federacije WAKO, od 07.- 08.02.2015.održan Europski kup u kickboxingu. Na ovom  natjecanju  nastupilo je 147 klubova  sa  1444 natjecatelja  iz 22 države. Labinjani su osvojili  3 brončane medalje.

 

Najuspješniji kod Labinjana bio je   Marino Faraguna koji je osvojio dvije bronce u pointfightingu kod  seniora u kategoriji do 69 i 74  kilograma. Zaustavljen je u borbi za finale od talijanskog i  českog  natjecatelja, pobjednika europskog kupa.  Marino je kvalitetno odradio natjecanje. Zbog bolova u koljenu koji su iz borbe u borbu bili veći,a ovo je disciplina u kojoj je potreban brzi start, morao je napustiti borbu za finale u kategoriji do 74 kilograma, te se morao zadovoljiti brončanom medaljom.

Broncu ima i Ivan Augustinović kod seniora u pointfightingu u kategoriji do 84 kilograma.

 

U borbi za medalju poražen je i Leonardo Topčagić u pointfightingu kod juniora u kategoriji do 74 i 79 kilograma. No i on je natjecanje odradio sa  bolovima u stopalu.

 

I mladi su imali dobar nastup. Najbliži odličju bio je Marin Bašić.

 

PR

 

 

ivan augustinović kbok budokai labin kicxboxing marino faraguna leonardo topčagić marin bašić