Božićnice i darovi za zaposlenike Valamar Riviere

Božićnice i darovi za zaposlenike Valamar Riviere

29.11.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Sukladno dogovoru Uprave Valamar Riviere i socijalnih partnera i ove će se godine zaposlenicima Valamar Riviere isplatiti božićnice i darovi u naravi za 2017. godinu. U skladu s praksom prethodnih godina, božićnice se isplaćuju u gotovini,  a ovogodišnjom će božićnicom biti obuhvaćeno 18 % više zaposlenika u odnosu na 2016., odnosno više od 4300 zaposlenika. Visina božićnice određena je brojem sati rada u kompaniji te se neto iznosi kreću od 400 do 1700 kuna.

 

Također, dogovorena je isplata darova u naravi (poklon bon od 400 kn za lokalne trgovine u kojima Valamar Riviera posluje) koje će dobiti 16 % više zaposlenika nego lani, te će - prema dosadašnjoj praksi -  biti uplaćen i dar djetetu do 15. godine starosti u iznosu od 600 kn, čime je obuhvaćeno oko 930 zaposlenika.

 

Uspjeh Valamara je uspjeh svih naših zaposlenika i zajedno sa sindikatima nastavljamo kvalitetan i pozitivan dijalog poboljšanju uvjeta svih zaposlenika vodeći računa o tome da se adekvatno nagradi što veći broj zaposlenika.  Kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, Valamar Riviera kontinuirano stimulira i nagrađuje svoje zaposlenike ne samo na kraju, već i tijekom godine.

valamar božićnica rad radni odnos