Božićna bajka: Večeras Jona & Ljuna, sutra labinski DJ-i, a u petak Belan i Fiumensi

Božićna bajka: Večeras Jona & Ljuna, sutra labinski DJ-i, a u petak Belan i Fiumensi

21.12.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Nešto bolja vremenska prognoza daje nam dodatnu dozu optimizma da će se svi programi do završetka Božićne bajke u Labinu održati gotovo potpuno prema planu. Večeras, u srijedu 21. prosinca nastavljamo u mirnijim tonovima, nastupom "starog lisca" Predraga Ljune u društvu svoje talentirane kćeri Jone. Obiteljski duo zasvirat će na Torionu pred Tuističkim info centrom od 19 sati, od kada će biti aktivna i ponuda iz adventskih kućica.

Zbog bolesti članova benda, organizator je nažalost morao otkazati za ovaj četvrtak 22. prosinca najavljeni koncert grupe DOGMA na Božićnoj bajci u starome gradu. No, glazbe i druženja će svakako biti jer svoj su nastup potvrdili već najavljivani doajeni labinske DJ scene - DJ Haris i DJ Fonki. Oni će glazbu puštati od 19 sati pa sve do tada kada ostane i zadnji atom topline kod posjetitelja koje ovaj duo "veterana" namjerava dobro ugrijavati izborom pop, rock, disco i alter hitova iz najboljih glazbenih "retro" vremena.

Očekivano najveći i vjerojatno najočekivaniji koncert, nastup bezvremenskog Nene Belana i njegovih sjajnih Fiumensa, na rasporedu je u petak 23. prosinca, na velikoj pozornici labinskog starogradskog trga. Neno i ekipa svoju nisku mediteranskih hitova sviraju od 20:30 sati, a prije njih publiku zagrijavaju labinski predstavnici - ali i pobjednici! - Croatian Blues Challengea 2022., kvartet "Restless Sea", te u ovaj puta autorskom solo izdanju, ponovo Predrag Ljuna - Pepe. Napomenimo da je taj dan osiguran i besplatan autobusni prijevoz sa Vineža, Katura i Podlabina u stari grad i nazad, s polaskom u 19:30 i povratkom oko 23:30 sati.

labin grad labin božićna bajka dogma dj haris dj fonki neno belan fiumensi predrag ljuna pepe reastless sea jona ljuna