Bogat rukometni vikend: RK Mladi rudar na revijalnoj utakmici Bina Istre s legendarnim reprezentativcima / zabava na tzv. Zelenoj noći

Bogat rukometni vikend: RK Mladi rudar na revijalnoj utakmici Bina Istre s legendarnim reprezentativcima / zabava na tzv. Zelenoj noći

20.5.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Bina-Istra, potaknuti uspješnom realizacijom prošlogodišnje humanitarne akcije u kojoj su zajedno sa svojim poslovnim partnerima prikupili znatnu financijsku pomoć  za obnovu rodilišta Pulske bolnice, i ove su godine pokrenuli projekt za dobrobit šire lokalne zajednice. U ovogodišnjem projektu, stavili su naglasak na promociju sporta među najmlađima te su svoje napore usmjerili u organizaciju nesvakidašnjeg rukometnog turnira.

Turnir će se održati u subotu 21. svibnja 2016. na odmorištu Bačva  u smjeru Umaga (između Poreča i Novigrada) Istarskog ipsilona s početkom u 9.30. Svoj dolazak potvrdili RK Poreč, MRK Umag, RK Buzet, MRK Arena Jadrograd, RK Novigrad, MRK Rovinj, RK Mladi Rudar, MRK Buje 53, RK Rijeka i RK PPD Zagreb. Turniru će nazočiti zlatni Hrvatski rukometaši, a Mirza Džomba će otvoriti turnir. U natjecanju će sudjelovati  po jedna ekipa uzrasta dječaka iz svakog istarskog grada, koja će imati priliku pokazati svoje vještine na terenu.

U drugom dijelu dana, prije samog finala turnira, na programu je revijalna utakmica između Istarske županije, za koju će igrati župan i gradonačelnici, i zlatni hrvatski rukometni olimpijci, Džomba, Goluža, Saračević, Matošević, Načinović, Prskalo  i drugi.

Ovog puta kovarima je rezultat u drugom planu. S obzirom da je turnir humanitarnog karaktera, ipak je najvažnije sudjelovati i biti dio jedne tako lijepe prigode. Uz druženje s zlatim olimpijcima, što je vjerojatno najveća nagrada svim učesnicima turnira, organizator je za sve učesnike kao i za tri najbolje plasirane ekipe osigurao vrijedne nagrade.

Nakon sportskog djela, u večernjim satima, bit će organiziran zabavni program uz nastup „Učiteljica" za sve koji su podržali i pratili turnir.

 

Seniori 2

Druga ekipa Mladog Rudara ovaj vikend igra svoju zadnju domaću utakmicu u sklopu 4. HRL Zapad protiv RK Ogulina. U prvom susretu dečki iz Ogulina bili su bolji, te su doslovno deklasirali mlade kovare rezultatom 40:17. U subotu je prava prilika da se naši dečki osvete za tako visoki poraz iz prvog djela sezone. Dođite i podržite naše mlade kovare, utakmica je na rasporedu u subotu u 17:00 sati. BUDI KOVAR!

Nakon utakmice za sve sljedi dobra zabava, Zelena noć Rudara. Dođite i zabavite se skupa s nama.

zečena noć rk mladi rudar zelena noć odmorište bačva sport rukomet