BIJENALE INDUSTRIJSKE UMJETNOSTI - OBAVIJEST: Otkazuje se koncert Laibacha

BIJENALE INDUSTRIJSKE UMJETNOSTI - OBAVIJEST: Otkazuje se koncert Laibacha

18.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

S žaljenjem vas obavještavamo da se koncert Laibacha, u sklopu njihovog nastupa na otvaranju Bijenala industrijske umjetnosti, 19.09. u 23 sata, mora otkazati najave lošeg vremena.

 

Naime Laibach je za otvorenje Bijenala pripremio cjelovečernji event, koji je uključivao izložbu u KuC-u “Lamparna” te koncert u dvorištu, na tzv. Pijacalu, uz spomenik kulture “šoht”, s  ulazom na koncert iz KuC-a “Lamparna”.

Zbog najavljene kiše za petak navečer, organizator je pokušao koncert prebaciti u Klub “Lamparna”, ali kako je kompletan set up koncerta pripremljen za izvedbu na otvorenom, management i produkcijski team Laibacha i L.A.E. nisu u mogućnosti da u tako kraktkom roku pripreme novi set up za Klub “Lamparna” koji bi zadovoljio minimalne tehničke i produkcijske zahtjeve Laibacha za planirani concert.

Otvorenje Bijenala ostaje u 20:00 sati, kao i izložba Laibacha u 21:00 sat, nakon čega nažalost slijedi samo zabava do ranih jutarnjih sati.

Za organizatora:

Dean Zahtila

Predsjednik L.A.E. XXI

Laibach Labin koncert otvaranje IAB Industrial Art Biennial KuC Lamparna klub Tisak ulaznice Eventim.hr prodaja paket Slovenija projekt OTKAZANO!