Bela nedelja u Plominu

Bela nedelja u Plominu

3.10.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

U nedjelju se o blagdanu Blažene Djevice Marije od presvete krunice, kada plominska župa slavi svoju nebesku zaštitnicu, u gradu iznad Plominskog zaljeva slavi Bela nedelja. O manifestaciji govori direktorica Turističke zajednice Općine Kršan, Patricija Zanketić: (ton – Patricija Zanketić).  Program  počinje u 8.00 sati u Plomin Luci natjecanjem u udičarenju.

 

U starom gradu Plominu koncert će održati gudački kvartet Veljak, rodom iz sela Veljaki u Kršanu: (ton – Patricija Zanketić 1). Nakon pauze, nastup će održati najmlađi članovi KUDa Ivan Fonović Zlatela, a zatim  (ton – Patricija Zanketić 2). Pčelarstvo Peteani, OPG Ljubica Sošić te Udruga Zdrav život iz Rijeke predstavit će svoje proizvode, a u zabavnom dijelu programa nastupit će Serđo Valić i Duo Magnolija. S početkom u 15.30 sati u restoranu „Antonio“ u Vozilićima  odigravat će se Turnir u briškuli i trešeti. Direktorica Turističke zajednice svim slušateljima uputila je poziv: (ton – Patricija Zanketić 3).

 

Organizatori Bele nedelje su restoran Antonio, sportsko-ribolovno društvo Plomin, Boćarski klub „Stepčići“ i Turistička zajednica Općine Kršan.

 

 

patricija zanketić plomin bela nedelja tz općine kršan pučka fešta