Barbara Belušić najbolja u ženskoj i apsolutnoj kategoriji

Barbara Belušić najbolja u ženskoj i apsolutnoj kategoriji

14.2.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U sedmom kolu Istarske zimske lige u trčanju, koje je održano danas 13. veljače 2011. godine u Pazinu, po peti put ove sezone, pobijedio je domaći atletičar, u dresu zagrebačkog Ulixa, Vanja Jekić. On je stazu dužine šest tisuća i stotinu metara pretrčao za 23:34 minuta.

.

Devetnaest sekundi iza njega kroz cilj je prošao Labinjan Roberet Juričić dok je Ivan Stanić iz Tupljaka, s dvadeset sekundi lošijim vremenom od njega, bio treći.

.

Najbrža žena je ponovno bila Labinjanka u dresu pulske Istre Barbara Belušić, osvojivši i pet mjesto u sveukupnom poretku, što joj je, prema hendikep tablicama, osiguralo i vodeće mjesto u sveukupnom poretku cijele lige u apsolutnoj kategoriji.

.

Odmah iza nje je Branko Vozila, dok je Ivan Stanić peti, Robert Juričić deveti a Lučano Sošić jedanaesti. Između potonje dvojice smjestio se čovjek s najviše ovosezonskih pobjeda, uključujući i današnju Vanja Jeklić.

.

Od ostalih trkača s Labinštine plasman vrijedan spomena na današnjoj utrci ostvario je i mlađahni Albonaš Luka Paliska koji je bio deveti, dva mjesta niže od Branka Vozile, a četiri ispred Sandia Lukšića iz TK Albona-Extreme.

..

Inače na pazinskoj je utrci nastupio sedamdeset jedan natjecatelj, a ovo je bilo pretposljednje kolo lige. Zadnje je na rasporedu u Puli, u nedjelju 27. veljače 2011. godine.

 

LabinSport

 

barbara belušić albona extreme branko vozila sandi lukšić