BAJAGA NAPUNIO LABINSKU DVORANU Večer u znaku rocka, popa, balada i sentiša

BAJAGA NAPUNIO LABINSKU DVORANU Večer u znaku rocka, popa, balada i sentiša

21.12.2019. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

"Plavi safir", "Dobro jutro, džezeri", "Kad hodaš", "Tamara", "Berlin", samo su neki od hitova koji su odjekivali u punoj dvorani labinskog sportskog centra "Franko Mileta" na koncertu Bajage i Instruktora održanim u petak navečer.BOŽIĆ U LABINU

BAJAGA NAPUNIO LABINSKU DVORANU Večer u znaku rocka, popa, balada i sentiša

 | Autor: Branko BIOČIĆ

Publiku je prije Bajage sat vremena raznovrsnim repertoarom zagrijavao domaći duo Ex New, odnosno Aleks Hrvatin i Olja Frolo, koji su svoj raznovrstan nastup posvetili i nedavno tragičnom poginulom kolegi glazbeniku Ivanu Bateliću

  

"Plavi safir", "Dobro jutro, džezeri", "Kad hodaš", "Tamara", "Berlin", samo su neki od hitova koji su odjekivali u punoj dvorani labinskog sportskog centra "Franko Mileta" na koncertu Bajage i Instruktora održanim u petak navečer.

Brojni fanovi

Budući da je koncert kasnio, dvoranom se pri ulasku Bajage i njegove grupe prolomilo i nekoliko zvižduka, neki u znak prosvjeda zbog debelog kašnjenja bez objašnjenja, a neki i u znak pozdrava legendarnoj pop i rock zvijezdi. Nije to bilo prvo gostovanje Bajage u Labinu, svirao je prije desetak godina i na Dubrovi, a kako često nastupa u Istri i preko Učke, stigli su njegovi fanovi i izvan Labinštine.

Publiku je prije Bajage sat vremena raznovrsnim repertoarom zagrijavao domaći duo Ex New, odnosno Aleks Hrvatin i Olja Frolo, koji su svoj raznovrstan nastup posvetili i nedavno tragično poginulom kolegi glazbeniku Ivanu Bateliću. Među publikom je bilo i puno mladih koji u zlatna Bajagina vremena nisu bili ni rođeni, ali znaju pjevušiti stihove njegovih pjesama. Prevladavala je ipak srednja generacija koja je glazbeno odrastala uz Bajagine hitove.


Branko Biočić 


Bajaga božić u labinu koncert olja frolo aleksej hrvatin ivan batelić