Back2Rave3 presents: Applescal live PA @ KUC Lamparna, Labin 22.04.2011.

Back2Rave3 presents: Applescal live PA @ KUC Lamparna, Labin 22.04.2011.

29.11.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Back2Rave serijal završiti će sa trećim izdanjem u travnju 2011. godine. U goste nam dolazi još jedan mladi talent koji je nedavno sa svojom glazbom gostovao u seriji CSI New York. U Labinu će izvoditi live PA što će svakako biti zanimljivo jer će u šezdesetminutnom setu predstaviti uživo svoje izdne i neizdane stvari. Uz Applescala na eventu će zasvirati standardna Back2Rave postava: Zero, Seraphim Codex i Petar Dundov.
 
Applescal, pravog imena Pascal Terstappen, 21-godišnji je producent sa stalnom adresom u Amsterdamu. Odrastao je u gradu Bredi gdje se sa 14 godina prvi put susreo s elektronskom glazbom i softverima za njezino stvaranje. Bez formalne glazbene naobrazbe, ali s puno truda, u malom potkrovlju roditeljske kuće, izučio je zanat.
 
 
 
Njegov prvi EP izdala je nizozemska izdavačka kuća Manual Musik. Slijedili su remiksevi izdani od strane Deep Focus i Groove Collection etiketa. 2009. je godina u kojoj mu etiketa Riley Reinholda, Traum Schallplatten kuca na vrata i izdaje Pascalov debi album ''''A slave''''s commitment'''' u kolovozu iste godine. „Privukla nas je ideja da izdamo LP jedne mlade i iznimno talentirane osobe koja ima toliko puno za reći da ni desetak LP-ija ne bi bilo dovoljno“ (Riley Reinhold, 2009).
 
 
 
Osim produciranja, Applescal je i autor nagrađivanog live seta (''''Grote Prijs 2008'''') koji se najvećim dijelom sastoji od stvari iz vlastite produkcije, pa i onih do sada neizdanih. Set možete poslušati na ovoj web stranici.
 
Applescal Music @ CSI New York
 
 
Info:
 
Više o samom projektu Back2Rave3 možete pogledati na forumu LC-a.
 

CSI New York Zero Seraphim Codex Petar Dundov live PA Rave Labin KUC Lamparna BAck2Rave3 Applescal Back2Rave