Atletičari Albone proteklog vikenda nastupili na prvenstvu RH u dvorani za juniore i u Dječjoj kvarnerskoj ligi

Atletičari Albone proteklog vikenda nastupili na prvenstvu RH u dvorani za juniore i u Dječjoj kvarnerskoj ligi

18.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Atletičari atletskog kluba Albona proteklog su vikenda nastupili na prvenstvu Hrvatske u dvorani za juniore i prvom kolu Dječje Kvarnerske lige održanim u riječkoj atletskoj dvorani Kantrida.

Francesca Pappalardo nastupila je na prvenstvu Hrvatske u dvorani za juniore održanom u subotu 13. 02. u disciplini skok u dalj zauzevši 7. mjesto sa skokom 5.16m i 11. mjesto na 60m (8.72). Tjedan dana ranije Francesca je nastupila i na prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore u skoku u dalj, gdje je bila 8. sa skokom 5,07m.

Idućeg dana u nedjelju na red su došli oni najmlađi, cicibani i limači u prvom kolu Dječje Kvarnerske lige, ekipnom natjecanju po IAAF Kid s Athletic programu.´
 
Cicibani su se natjecali u štafetnom skoku u dalj s mjesta, bacanju medicinke s koljena, štafeti sprint prepone i utrci izdržljivos od 3 minute.
Ekipa cicibana Albone zauzela je 9. mjesto u konkurenciji 14. ekipa, a nastupili su u sastavu Ariana Pastorčić, Irina Faraguna, Kelly Tomanjik, Toni Franković i Agata Miletić Lupetin.

Limači su se natjecali u skoku u dalj kratkim zaletom, bacanju medicinke preko glave, štafeti sprint prepone i utrci izdržljivosti od 5 minuta. 
Ekipa limača Albone zauzela je 4. mjesto u konkurenciji 12 ekipa, a nastupili su u sastavu Leonarda Josipović, Antonio Batelić, Nina Kos, Rebecca Files, Cristianna Licul i Erin Mohorović.

Uz Albonu još su nastupili Kvarner Rijeka, Istra Pula, Liburnija Rijeka, Grobnik Čavle, Jadran Crikvenica i Medulin.
 
PR
 
 

Francesca Pappalardo ak albona natjecanje trčanje atletika dječja liga kantrida