Arduino USKOK pita zote

Arduino USKOK pita zote

19.5.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

LABIN -Na parkiralištu ispred zgrade bivšeg IUR-a u kojoj je smješteno labinsko Udruženje obrtnika u subotu je osvanuo grafit »Arduino USKOK pita zote«, koji se nedvojbeno odnosi na tajnika udruge Arduina Golju. Proteže se istim mjestom kao i grafit »Arduino mulja obrtnike« koji je uklonjen prije 10-ak dana.

 

- Slučaj smo prijavili policiji i namjeravamo podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, rekao nam je jučer Golja u telefonskom razgovoru.
Pretpostavlja da događaj ima veze sa sjednicom sekcije ugostitelja održane u petak čiji su rad opstruirali Vilim Filipović, čelnik obrtnika koji su potpisali peticiju za smjenu vodstva udruženja, i Adriano Kiršić, najžešći kritičar njenog rada. Golja kaže da je Kiršić do te mjere uzrujao prisutne obrtnike da je umalo došlo do fizičkog obračuna.
- Ne obraćam pažnju na njih, to su oni koji djeluju isključivo u cilju rušenja udruženja. Izvješće HOK-a je u redu i nastavljamo s održavanjem sekcija, komentirao nam je grafit u telefonskom razgovoru predsjednik Narčizo Smoković, ne objasnivši nam na koga misli pod »oni«.

Od ukupno šest sekcija do sada su sjednice održali autoprijevoznici i ugostitelji.

Arduino Golja Narčizo Smoković udruženje obrtnika obrnici HOK Vilim Filipović