Arduino Golja, tajnik labinskih obrtnika, uzvraća udarac

Arduino Golja, tajnik labinskih obrtnika, uzvraća udarac

27.3.2008. // Labin.info // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Nakon što je krenula akcija - "lavina" prikupljanja potpisa obrtnika na Labinštini sa zahtjevom za smjenu cjelokupne skupštine labinskog Udruženja obrtnika i prijevremenih izbora, labinski tajnik obrtnika Arduino Golja pokrenuo je svoju "akciju".

Osobno obilazi obrtnike na Labinštini, po sistemu "vrata do vrata", redosljedom kako su oni potpisivali peticiju za smjenu sadašnjeg rukovodstva u labinskom Udruženju obrtnika i daje im gornji formular na potpis i pečatiranje.

Istovremeno im prijeti zatvaranjem obrta i inspekcijskim kontrolama grada Labina. Pošto su labinski obrtnici mahom informatizirani i internetizirani, dok labinski tajnik obrtnika Arduino Golja to nije, poslali su nam odmah tzv. "Arduinov dokument" kako bi ga objavili i omogućili labinskim obrtnicima da ga odavde jednostavno "skinu" i potpišu, ako to žele naravno. Na taj način želimo Arduinu skratiti muke oko obilaska svih obrtnika na Labinštini.

Ako detaljno gore pročitate tekst kojeg je sročio Arduino Golja možete zaključiti kako on daje obrtnicima mogućnost potpisati izjavu da su oni glupi, jer potpisuju izjavu kojom potvrđuju da su prethodno potpisali nešto za što zapravo neznaju što su potpisli tj. dozvoljavaju (da nisu glupi to ne bi dozvolili...??) da izvjesni Vilim Filipović s njima neograničeno manipulira? Za plaću od cca 20.000,00 kn. neto mjesečno, koliko labinski tajnik obrtnika Arduino Golja sada sebi uzima, mogao bi svaki tjedan osobno barem jednom obići sve obrtnike na Labinštini.? Pitati ih za zdravlje, kako privređuju i da li će stići na vrijeme platiti komorski doprinos - kako bi Arduino mogao sebi isplatiti plaću?

 

Arduino Golja udruga obrtnika Labin Vilim Filipović peticija dokument gospodarstvo Udruga obrtnika