Anton Peruško: Odbacujem optužbe pokojnog Nedima Kovačevića

Anton Peruško: Odbacujem optužbe pokojnog Nedima Kovačevića

22.10.2008. // Regional Express // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Nakon tragične smrti poznatog sportskog djelatnika i nogometnog trenera Nedima Kovačevića koji si je oduzeo život skokom s trećeg kata zgrade u Rapcu ,u javnosti su počele kalkulacije kako je ovaj čin uzrokovan Kovačevićevim dubokim razočarenjem u stanje u Nogometnom savezu Županije istarske koje je u svom zadnjem intervjuu kojeg je dao dan pred samoubojstvo, nazvao "nogometnom mafijom". Nedim Kovačević je za labinski Labinsport.com portal izjavio: "Dosta mi je ovako prljavog nogometa koji vode nepošteni ljudi.

 

Naši Marković i Srebrić su Peruško i Mijandrušić, dok se njih ne otjera iz istarskog nogometa nema mu napretka. Najveći krivac za ovakvo stanje je bivši predsjednik Nogometnog saveza Istarske županije Anton Peruško". Jednog od prozvanih čelnika istarskog nogometnog saveza Antona Peruška, inače predsjednika Županijske skupštine i jednog od čelnika istarskog SDP-a zamolili smo za komentare ovog tragičnog događaja.

 

Anton Peruško je izjavio: "Kao dugogodišnji sportski djelatnik u nogometnom sportu, izražavam iskreno žaljenje zbog tragične smrti cijenjenog i uvaženog, velikog nogometaša Nedima Kovačevića.

 

Njegovoj rodbini, prijateljima poznanicima i cjelokupnoj sportskoj javnosti izražavam svoju iskrenu sućut. Što se tiče nekih izjava tragično preminulog Kovačevića bez obzira koliko se radi o teškim insinuacijama, cijenim da su njegove izjave bile uzrokovane njegovom bolešću. Danas kada gospodina Kovačevića više nema bilo bi ispod mog dostojanastva komentirati njegove izjave. Izričito izbacujem sve optužbe koje su bile izrečene na moj osobni račun i na Istarski nogometni savez"

Anton Peruško Nedim Kovačević sport Mijandrušić Istarski nogometni savez tragedija smrt optužbe