Anđeo na biciklu svečano promoviran

Anđeo na biciklu svečano promoviran

15.12.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Kultura

U subotu je u Svetoj Katarini Davorka Smoković promovirala svoju novu zbirku pjesma „Anđeo na biciklu“. Pričalice su to o djeci i za djecu, kojima nas Davorka vraća u vrijeme djetinjstva. Nakon promocije rekla nam je: (ton – Davorka Smoković).

 

Recenziju knjige napisali su Vanessa Begić i don Anton Šuljić, bogoslov, književnik i glazbenik s Paga koji je, među ostalim, kazao kako u ovoj drugoj knjizi pjesama autorica „s lakoćom, zaigrano, lepršavo i poučno u isto vrijeme predstavlja svijet u kojem se osjeća tako dobro da bi joj jedva tko povjerovao da je nabrala neke godine i da je, kako to pouzdano svjedoči njezina prva knjiga pjesama, iskusila i teške strane života“.

 

Don Šuljić je svečanost obogatio i s dvije pjesme popraćene svirkom na gitari. Knjigu je izdalo IKD Josip Turčinović iz Pazina, grafički ju je uredio David Ivić, a ilustracije u knjizi rad su osnovnoškolaca iz Labina, Potpićna, Sv. Katarine, Sv. Petra u Šumi, Kršana, Pazina i Pule. Korice knjige čine dijelovi crteža koje je posložila Davorka Vadanjel.

 

 

Foto: Radio Labin

 

 

 

 

davorka smoković promocija anđeo na biciklu knjiga davorka vadanjel anton šuljić