Alina Guta zlatna na Memorijalu natporučnik Zdravko Goršćak - JUDO KUPU KARLOVAC

Alina Guta zlatna na Memorijalu natporučnik Zdravko Goršćak - JUDO KUPU KARLOVAC

13.5.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Dana 11.05.2013. godine u organizaciji judo kluba Karlovac u dvorani osnovne škole Grabrik u Karlovcu održan je nacionalni judo turnir za mlađe dobne kategorije U10,U12,U14, na kojem je nastupilo 10 Labinskih judoka.

U kategoriji dječaka U10 rođenih 2004. I mlađi do 27 kilograma nastupio je DAVOR GLONČAK koji je sa dvije pobjede i dva poraza osvojio peto mjesto.

Do 30 kilograma nastupili su Sanjin Mujkić i Benjamin Šehić oba sekcija Raša. Sa dvije pobjede i jednom porazom Sanjin je osvojio 3 mjesto i brončano odličje dok je Benjamin izgubio borbu za medalju pa je sa jednom pobjedom i dva poraza završio na petom mjestu.

U kategoriji dječaka U12rođenih 2002-2003. do 34 kg nastupio je Sandi Belušić koji je sa jednom pobjedom i dva poraza završio na petom mjestu, dok je do 46 kilograma Oleg Klapčić sa dvije pobjede i jednim porazom osvojio srebrenu medalju.

U kategoriji dječaka U14 rođenih 2001/2000.godine do 50 kilograma nastupio je Eric Zahtila koji je sa dvije pobjede i jednim porazom osvojio srebrenu medalju, dok je u istoj kategoriji Erik Škabić bio treći. U kategoriji +60 kilograma RicardoBoltersteinje sa tri uzastopne pobjede u finalnoj borbi izgubio i osvojio srebrno odličje.

U kategoriji djevojčica U14 rođenih 2001/2000.godine obadvije sekcija Raša do 57 kilograma Alina Guta je sa tri pobjede osvojila zlatnu medalju dok je SabrinaBritvarević sa dvije pobjede u finalu izgubila treću borbu od klupske kolegice te je osvojila srebreno odličje.

Labinske natjecatelje vodio je trener Muhamed Alićajić.

 

JK Ippon, PR

 

judo borilački sportovi judo kup jk ippon labin jk ippon alina guta muhamed alićajić