Alićajić pogodio za drugi uzastopni Kup Istre Rudarovih kadeta

Alićajić pogodio za drugi uzastopni Kup Istre Rudarovih kadeta

30.10.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Naši kadeti su ponovili lanjski uspjeh i ponovno osvojili Kup NSŽI, i to ponovno pod vodstvom trenera Franka Čupića. Ove godine u finalu su pobijedili vršnjake iz porečkog Jadrana sa 1:0. Jedini gol postigao je već u petoj minuti Denis Alićajić. Najprije je, na desnom boku, Lazarić prošao svog čuvara i šutirao prema porečkom golu, lopta je nekog okrznula u suparničkoj obrani, promijenila smjer i došla ravno na nogu, Alićajića koji je s lakoćom, s nekih pet metara, pospremio u praznu mrežu. U 36. minuti Erik Černjul izlazi sam ispred porečkog vratara, ali šutira preko gola, kao i Maksenčuk, s nekih desetak metara, tri minute nakon toga. U drugom poluvremenu naši kadeti su igrali oprezni, čuvajući stečeni kapital koji im je donio veliko slavlje na kraju. Već u srijedu 05. studenog ove godine u 14:00 sati naši kadeti, u pretkolu Kupa Hrvatske, dočekuje vršnjake Gospića.

 

Finalnu utakmice, pred pedesetak gledatelja, na gradskom stadionu u Pazinu  sudio je Maksimilijan Radetić iz Rovinja, sa svojim pomoćnicima Elvisom Flegarom iz Pazina i Marinom Živolićem iz Rovinja.

 

Rudar je nastupio u sastavu: Blažina, Peršić, Licul, Božičević, Višković, Batelić, Lazarić, Černjul E., Kozić, Maksenčuk i Aličajić. Još su igrali: Griparić, Gušić, Belušić, Glavičić, Stojić, Sergović i Černjul M.

 

NK Rudar

 

 

 

nk rudar sport nogomet kup istre