Alfa Albona započinje s dječjim radionicama

Alfa Albona započinje s dječjim radionicama

21.9.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Radionica na otvorenom u sklopu 42. Mediteranskog kiparskog simpozija, uvertira je kojom Alfa Albona najavljuje nastavak dječjih kreativnih radionica. Radionica će se održati u srijedu, 23. rujna od 18:00 do 19:00 sati u Parku skulptura Dubrova. Ova radionica, kao i sve naredne iz jesenskog ciklusa namijenjene su djeci od 9 do 13 godina te su potpuno besplatne. Tema radionice kreativno likovne je prirode, a posvećena autoru ovogodišnjeg MKS-a, Denisu Kraškoviću i njegovom motivu puža. 

 
Djeca će se na kreativan i interaktivan način upoznati sa samim autorom, ali i umjetnošću kao takvom. Svi materijali djeci će biti osigurani od strane Alfa Albone i MKS-a. Za ovu se radionicu nije potrebno prijavljivati, već samo dovesti djecu na parkiralište na Dubrovi u 18:00 sati. Ostale kreativne radionice održavat će se, kao i do sada, u uredu udruge na adresi Kalić 2. 
 
Zbog ograničenih kapaciteta za radionice se potrebno prijaviti na broj mobitela  098/9588269 (Anja) ili na mail: anja.alfaalbona@gmail.com. Kreativne radionice održavat će se svake srijede od 17:00 do 18:00 sati, a trajat će sve do zimskih praznika. Radionice će voditi volonterke Alfa Albone – Kateryna iz Ukrajine, Natalia iz Španjolske, Melissa iz Francuske, a u razdoblju do kraja listopada pomoći će im i Poljakinje Dominika i Marta.

udruga alfa albona corona covid 19 dječje igraonice