Alan Tursunović prvak Hrvatske u lightcontactu za juniore

Alan Tursunović prvak Hrvatske u lightcontactu za juniore

16.4.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest  s kickboxing Prvenstva Hrvatske u pointfightingu za starije kadete, Prvenstva Hrvatske u lightcontactu za juniore i Prvenstvu Hrvatske u kicklightu za seniore , održanim u Opatiji, 14.04.2018. Alan Tursunović  prvak Hrvatske.


U subotu 14.04.2018.  u  Opatiji je u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba, održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu za starije kadete i prvenstvo Hrvatske u lightcontactu za juniore. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 60 kickboxing kluba sa 322 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 4 medalje  od kojih jedno zlato  i  tri bronce.


Nakon osvajanja Prvenstva Hrvatske u pointfightingu  za mlađe kadete, Alan Tursunović  je u kategoriji  do  47  kilograma ponovo osvojio   prvog  mjesto i zlatnu medalju  i time postao  prvak Hrvatske za 2017. godinu u pointfightingu za starije kadete.  Druga ovogodišnja titula prvaka Hrvatske osvojena je sigurno kao i titula prvaka u mlađim kadetima, prekidom sa deset bodova razlike.Ujedno je bio i najuspješniji stariji kadet na natjecanju. Inače, i lani je Alan na ovim natjecanjima bio prvak. Ovo je Alanu, šesta titula državnog prvaka.


Broncu  imaju Aleksander Glavičić u kategoriji do 52 kilograma, kao i Lucas Hrvatin Jugovac u kategoriji do 63 kilograma.


 Korak do medalje bio je i Marin Bašić u kategoriji do 42 kilograma.


Na Prvenstvu Hrvatske u lightcontactu za juniorke broncom se okitila Nina Negovanović u kategoriji do 65 kilograma.


  Na Prvenstvu Hrvatske u kicklightcu za seniore  Roko Brenković  u kategoriji do 69 kilograma nije imao sreće sa ždrijebom, jer je u borbi za medalju imao ovogodišnjeg dvostrukog državnog prvaka.


  Labinski klub je do sada u ovoj godini osvojio 9 medalja a pohvalno je to što medalje imaju u svim uzrastnim kategorijama i to: seniori, juniori, stari i mlađi kadeti.


kbk budokai labin kickboxing marino faraguna alan tursunović