Alan Tursunović prvak Hrvatske na PH u pointfightingu za seniore i mlađe kadete

Alan Tursunović  prvak Hrvatske na PH u pointfightingu za seniore i mlađe kadete

27.2.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest  s kickboxing Prvenstva Hrvatske u pointfightingu za mlađe kadete i seniore održanom u Poreču, 25.02.2017. Alan Tursunović  prvak Hrvatske. Labinjanima 5 medalja.

  

 U subotu 25.02.2017. je u Poreču, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba „King", održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu za seniore i mlađe kadete. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 52 kickboxing kluba sa 296 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 5 medalji i od kojih jedno zlato, 2 srebra i dvije bronce.

Na Prvenstvu Hrvatske u pointfightingu  za seniore Marino  Faraguna  je u kategoriji  do  74  kilograma, kao i Leonardo Topčagić u kategoriji do 84 kilograma osvojio srebro i time postali viceprvaci Hrvatske za 2017-tu godinu u pointfightingu. Roko Brenković u kategoriji do 69 kilograma ima srebro.

 Kod mlađih kadeta Alan Tursunović je kroz 4 kola sa pobijedama od 10 bodova razlike superiorno osvojio prvenstvo osvojivši zlatnu medalju i time postao prvak Hrvatske za 2017-tu godinu u pointfightingu za mlađe kadete. Ujedno je bio i najuspješniji natjecatelj na prvenstvu.

Broncom se može pohvaliti David Malinarić u kategoriji do 28 kilograma.

Korak do bronce bili su Aleksander Glavičić u kategoriji do 47 kilograma, i Marin Bašić u kategoriji do 37 kilograma.

Filip Bašić, Adrian Tursunović i Victoria Pekas su pokazali napredak, ali nedovoljan za osvajanje odličja.

 

 

alan tursunović kbk budokai labin kickboxing