Aktivnosti triatlon kluba "Albona Extreme", Ivan Stanić pobjednik

Aktivnosti triatlon kluba "Albona Extreme", Ivan Stanić pobjednik

7.6.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Minuli vikend članovi labinskog Triatlon kluba „Albona-Extrem“ su nastupili na nekoliko utrka u raznim disciplinama. U Puli je na otvorenom Prvenstvu Hrvatske u sprint duatlonu Sandi Milohanić, kao član pobjedničke štafete „ZKUA TEAM“, istrčao dionicu od pet kilometara. . Ivan Stanić je u svojoj veteranskoj kategoriji ponovno bio prvi. Ovaj put na tradicionalnom, dvadeset petom po redu, Plitvičkom maratonu. On je stazu ukupne dužine četrdeset dva kilometra prošao kao peti Hrvat a sveukupno petnaesti, od stotinu devedeset osam maratonaca. Kraću plitvičku stazu, dužine šesnaest kilometara, Sandi Lukšić je prošao kao dvadeset deveti u seniorskoj konkurenciji a sveukupno kao četrdeset sedmi, od tri stotine šezdeset dva trkača. .

 

Na brdskom biciklističkom cestovnom Prvenstvu Hrvatske u kategoriji veterana, za trofej Učka, koja je vožena od Veprinca do Poklona, nastupili su: Nikola Matić, Dario Radmanović i Tino Smoković. Potonji je drugim mjestom u svojoj kategoriji i sveukupno četvrtim ostvario najbolji plasman od Labinjana u konkurenciji pedesetak vozača. .

Dean Sošić je nastupio na „Risnjak montain trek-u“ koji je imao start i cilj u Crnom Lugu. On je u „planinarskoj“ kategoriji bio trideset osmi u muškoj konkurenciji između stotinu trideset pet natjecatelja.

Ukupna dužina staze je bila dvadeset šest kilometara a visinska razlika tisuću sto metara.

LabinSport

 

ivan stanić sport albona extreme lučano sošić