Adem Mahmić iz OŠ Ivan Goran Kovačić Čepić, najuspješniji povjesničar osmaš u Istarskoj županiji

Adem Mahmić  iz OŠ Ivan Goran Kovačić Čepić, najuspješniji povjesničar osmaš u Istarskoj županiji

14.3.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Adem Mahmić, učenik 8. razreda naše škole, osvojio je 1. mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti u skupini učenika 8. razreda, održanog 7. ožujka 2014. godine u OŠ Edmondo de Amicis u Bujama. Natjecanje se provodi u kategoriji Pisana provjera znanja različitim vrstama zadataka za učenike sedmih i osmih razreda te učenike srednjih škola. Županijsko natjecanje uključuje i kategoriju samostalnih istraživačkih radova za učenike srednjih škola.

 „Adem je veoma svestran i marljiv učenik. Poseban interes za povijest pokazao je već u 5. razredu. Veoma sam zadovoljan postignutim rezultatom. Moram zahvaliti i Ademovim roditeljima koji mu pružaju veliku podršku",  s ponosom je izjavio Ademov mentor Dalibor Švić, profesor povijesti i hrvatskog jezika.

Od Adema doznajemo da je na natjecanju bilo zabavno, a što je najbolje ponosan je na uspješan rezultat i na tome zahvaljuje mentoru, roditeljima i prijateljima na podršci. Otkrio nam je da od malena zainteresiran za ovaj predmet jer od kad je naučio čitati, proučavao je o bitkama i ratovima. Posebno voli gledati povijesne filmove.

Čestitke Ademu i njegovom mentoru Daliboru, a nadamo se i pozivu na državno natjecanje. Držimo palce!

 

OŠ I.G.Kovačić, Čepić

 

 

oš ivan goran kovačić adam mahmić povijet natjecanje dalibor švić