9. svibnja - Dan škole „Ivo Lola Ribar“

9. svibnja - Dan škole „Ivo Lola Ribar“

10.5.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Odrastamo u njoj. Učimo. Sazrijevamo. Stvaramo prijatelje. Volimo je. Živimo zajedno s njom. Stvaramo uspomene. Ostavljamo uspomene.

Dan škole nije samo obilježavanje godine osnutka, već odavanje počasti svim učiteljima, djelatnicima i učenicima koji jesu ili su bili dio nje i dali joj poseban štih svojim prisutstvom u njoj.

Kroz svečanu priredbu vodili su nas učenici Elena Miletić i Marko Klapčić, a dobrodošlicu svim uzvanicima među kojima i našem gradonačelniku gosp. Tuliju Demetliki zaželio je ravnatelj škole Miro Alilović.

Uz uvijek raspoložen i raspjevan zbor i soliste, u programu smo imali prilike uživati i u recitacijama učenika koji su nas predstavljali na ovogodišnjem susretu Lidrana i scenskoj igri naše dramske družine te igrokazima mališana matične i područnih škola Kature, Vinež i Vozilići.

Posebna priznanja ravnatelj i školska pedagoginja Ester Stemberger dodijelili su našim najuspješnijim učenicima na ovogodišnjim natjecanjima Petru Dundari, Filipu Brenkoviću, Viliamu Vojiću, Mateu Dobriću, Marku Damjaniću i Massimi Milevoj, kao i zahvalnice njihovim učiteljima mentorima Vesni Mikleušević, Ondini franković, Ani Durbić Malinarić, Vesni Tenčić, Mariji  Načinović i Mariji Karužić.

Uz sportska druženja koja su se održavala u matičnoj i svim područnim školama, dječje veselje, smijeh i igru zaokružili smo jučerašnji dan nastavljajući raditi upravo tamo gdje smo stali, a to je stvarati od naše djece ljude.

 

OŠ `I.L.Ribar`, PR

 

dan škole škola obtazovanje oš ivo lola ribar