7. međunarodni judo turnir - Pokal Kopra 2009. - labinskom JK Ippon dva zlata i bronca

7. međunarodni judo turnir - Pokal Kopra 2009.  -  labinskom JK Ippon dva zlata i bronca

14.10.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju 11. listopada u koparskoj Sportskoj dvorani „Bonifica“, u organizaciji Judo kluba „15 maj“ Marezige a pod pokroviteljstvom tamošnje općine, održan je tradicionalni međunarodni, sedmi po redu, Judo turnir „ Pokal Kopra 2009“. Nastupilo je preko pet stotina judaš(ic)a iz devet europskih država: Italije, Austrije, Češke. Grčke, švicarske, Francuske, BiH, Hrvatske i Slovenije a među njima i troje iz labinskog Judo kluba „Ippon“ pod vodstvom trenera Muhameda Alićajića.

.

U uzrastu 1990. godišta Sedin Nadarević je osvojio brončanu medalju u kategoriji do šezdeset šest kilograma. Zlatne medalje osvojili su Goran Višković u deset godina starijem uzrastu u kategoriji preko sto kilograma i Nikol Boneta u uzrastu 1998. godište u kategoriji preko sedamdeset osam kilograma.

.

U subotu 17. listopada mlađi-kadet(kinje)i labinskog kluba, od 10,oo sati, nastupaju u zagrebačkoj Sportskoj dvorani „Sutinska vrela“, na Međunarodnom judo turniru „Zagreb Open 2009“, koji organizira tamošnji Judo klub „Panda“

LabinSport

Foto: Nikol Boneta

 

jk ippon judo borilački sport muhamed alićajić sedin nadarević nikol boneta goran višković