21. Zimska malonogometne lige Labinštine ulazi u završnicu - poznati

21. Zimska malonogometne lige Labinštine ulazi u završnicu - poznati

14.1.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nedjelja je donijela mnoge odgovore ali i ostavio par manjih nepoznanica za zadnje 10. kolo Zimske malonogometne lige Labinšine.
Kod veterana Harlem je nastavio sa pobjedama, dok je Santa Domenica golom Pajkovića u zadnjim sekundama savladala Rašu Merag te tako vjerojatno osigurala drugo mjesto za polufinale.
Kod seniora C.B. Jeanette je u odličnoj utakmici savladao oslabljenu Santa Domenicu, te osigurao prvo mjesto u skupini i četvrtfinalni dvoboj sa Cementom, što je ujedno i prvi par četvrtfinala koji je već sad siguran. U skupini B odigrala se dobra ali i jako nervozna utakmica između Harlema i Mystica, u kojoj je ponovo Harlem Trumić odnio pobjedu sa 1:0, velemajstorskim golom Fatosa Hoxhe. U toj skupini zna se poredak: Harlem AO Trumić je sigurno prvi, Rabac drugi, Mystic treći, a Cement četvrti.


U skupini A, Iskra nije uspjela zakomplicirati borbu za četvto mjesto, Polet je bodom u međusobnoj utakmici osigurao prednost na tablici, te je vjerojatni putnik u četvrtfinale, a za to mu treba pobjeda ili neriješeno najbolje ekipe skupine C.B: Jeanette protv Futsal Juniorsa. Me Gusta je trenutno druga, a ako pobjedi Iskru zadnje kolo, tu će i ostati, dok će Santa Domenica biti treća.


REZULTATI:
Harlem - Cement Veterani 4:0
Raša Merag - S. Domenica c.b. Alt 0:1

Me Gusta - Futsal Juniors 4:1
Cement - Rabac 2:3
C.B. Mystic - Harlem AO Trumić 0:1
C.B. Jeanette - Santa Domenica 2:0
Polet - Iskra 2:2


FBmalonogometna zimska liga mali nogomet futsal udruga futsal labin futsal labin