10 susreta u 4 boćarske lige momčadi sa Labinštine

10 susreta u 4 boćarske lige momčadi sa Labinštine

16.4.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu i nedjelju, nastavljaju se natjecanja u boćarskim ligama u kojim sudjeluju i klubovi sa Labinštine. Igrati će se u četiri lige: Trećoj hrvatskoj, Prvoj B Istarskoj ligi, Trećoj Istarskoj Pula-Labin te u Ligi Boćarskog središta Labin. Sveukupno je na rasporedu deset susreta.

  • TREĆA HRVATSKA BOĆARSKA LIGA

Nakon dva uvodna poraza, oba identičnim rezultatom 10:12, protiv M-Gennaria na svom jogu a protiv Benčić Vargona u Rijeci, pred boćarima Labina je novi veliki izazov. U goste im stiže momčad Segeta koja u prva dva kola ima sto-postotan domaći učinak, protiv Kastva 13:9, a protiv Kostrene 12:10.

  • PRVA B - ISTARSKA BOĆARSKA LIGA

Nakon domaćeg poraza, 8:12 u srazu s momčadi Mate Balota, Raša putuje na ogled u Divšiće koji su u premijeri remizirali protiv Rudara u Labinu. Rudar gostuje u Folima protiv momčadi koja je uvjerljivo u prvom kolu izgubila od Vrha 13:7. Vrh gostuje u Kršanu protiv Potpićan-Ital Pan-a koji je nanovo domaćin nakon uvertire u kojoj su deklasirali Žminj sa 14:6.

  • ISTARSKA BOĆARSKA LIGA PULA-LABIN

Šušnejvici nakon debakla u Jurazinima u prvom kolu, 14:6 u goste stiže Veruda koja je u premijeri uspjela izboriti remi na gostovanju protiv Starih Staza. Stare Staze gostuju na Vinežu kamo ih čeka domaća Iskra, osokoljena pobjedom u gostima u prvom kolu protiv Uljanika ,13:7. Jurazine nakon odlične uvertire protiv Šušnjevice ponovno očekuje domaći ispit, ovaj puta protiv Sv. Vićente.

  • LIGA BOĆARSKOG CENTRA LABIN

U prvom kolu Eržišćem dočekuje čepićku Učku, a Vetva u Raši Jedinstvo iz Nedešćine dok Štrmac dočekuje momčad Poleta iz Snašića. Teško predvidivi susreti, što se konačnog pobjednika tiče posebno jer se radi o početku sezone.

 

LabinSport

Boćanje Kršan Potpićan ITP Proljetna boćarska liga